Marina Tucaković se nikada nije oporavila od velike porodične tragedije: Izgubila sam dete, šta gore od toga može da mi se desi

Marina Tucaković se nikada nije oporavila od velike porodične tragedije: Izgubila sam dete, šta gore od toga može da mi se desi

Autor: | 20/09/2021

0

Sin Marine Tucaković - Miloševu smrt nikada nije prebolela

Jedna od najvećih autorki hit pesama u Srbiji, ali i nekadašnjoj Jugoslaviji, Marina Tucaković, preminula je u Beogradu u 67. godini.

Kada je početkom 2018. u veoma lošem stanju primljena na Institut za onkologiju, ustanovljeno je da ima kancer dojke sa metastazom na plućima, zbog čega je odmah morala da počne sa lečenjem. Neko vreme provela je na klinici u Nemačkoj, gde se podvrgla specijalnoj terapiji. Znala je da joj predstoji lavovska borba, ali imala je podršku porodice, brojnih saradnika, muzičkih zvezda, cele nacije. I mnogo volje, snage, hrabrosti, nade, prkosa. Nije je napustio ni vedar duh, često najmoćniji asistent u ovako ozbiljnim situacijama.

Pročitajte: Sin Marine Tucaković u emotivnoj ispovesti - Od mene su se bili oprostili

Luka Šarac

 
 

‒ Kuvam ručak, slušam muziku, gledam emisije, dođu mi prijatelji... Javljaju mi se, naravno, i neke ideje za pesme. Još ne znam kakve će biti, znam samo da neću pisati o onome što mi se desilo. Zdravstveno stanje dugo još neće biti potpuno dobro, ali nema ni govora o predaji. Svašta tu još ima... Videla sam žene koje su bile u sto puta većem paklu. Dolaze na kliniku, leče se, pa im se vrati bolest. Onda opet sve iz početka. One su carice. Ja tek treba da se dokažem na tom putu ‒ govorila je neuništiva Marina.

‒ Kada sam ležala na Onkologiji u polusvesnom stanju, bilo mi je veoma loše, ali uopšte nisam osećala strah. Razmišljala sam da će biti onako kako biti mora. Izgubila sam dete, šta gore od toga može da mi se desi ‒ izjavila je početkom meseca za makedonsku televiziju.

Marina Tucaković i njen suprug Aleksandar ‒ Futa Radulović pre 13 godina ostali su bez mlađeg sina Miloša.

Pročitajte: Sin Marine Tucaković moli za pomoć - Pomozite, majka ima teška gušenja

Privatna Arhiva

 

‒ Uvek strahujete za svoje dete, za osobe koje volite. Nisam imala razlog da se brinem jer smo neposredno pre Miloševe iznenadne smrti pričali i zabavljali se. Ne znam šta se i kako dogodilo te noći. Bio je toliko veseo, nisam očekivala da odjednom ode. Trebalo je da se pojavim u jednoj emisiji. To je bio trenutak ludila, i trezvenosti. Samo sam napisala: „Ja ne mogu da dođem. Izvinite, meni je sin upravo umro.“ Bila sam toliko profesionalna i svesna da ljudima javim da me ne čekaju.

Gubitak deteta, nesreća od koje strepi svaki roditelj, bio je udarac od koga se nikada nije oporavila. Ipak, shvatila je da život mora dalje. Marina Tucaković, drugo ime za optimizam, osmehom je uvek krila sve boli koje su je snalazile. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti