Susret uz kamin i sveće: Zdravko Čolić priznao sa kojom poznatom pevačicom je imao romansu

Susret uz kamin i sveće: Zdravko Čolić priznao sa kojom poznatom pevačicom je imao romansu

Autor: | 16/09/2021

0

Zdravko Čolić i Frida Lingstad - evrovizijska avantura

Zdravko Čolić, jedan od najpoznatijih pevača sa ovih prostora, svojevremeno je važio za muškarca za kojim su žene naprosto ludele. No, to nije bio slučaj samo na Balkanu, već i šire. 

Naime, davne 1973. godine, muzička zvezda Frida Lingstad iz popularne grupe "ABBA" bacila je oko na neodoljivog Zdravka Čolića. Tada, sa pesmom "Gori vatra" poznati pevač bio je predstavnik Jugoslavije na najvećem muzičkom takmičenju "Evrovizija", dok je Frida iste godine bila prateći vokal švedskom predstavniku. 

Jednom prilikom, Čola je ispričao sve detalje njihovog susreta zbog kojeg je umalo zakasnio na nastup.

Pročitajte: Tajna Zdravka Čolića - Pod ovim imenom je želeo da započne svetsku karijeru?(video)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark (@markswefin2)

- Fridu iz grupe 'ABBA' sam upoznao na 'Pesmi Evrovizije', gde bih drugo. Posle je usledio poziv na vikend. Delovalo je obećavajuće, ali sam se nakon cele te trodnevne idile osetio iskorišćenim poput instant supe. Skuvaš za pet minuta, pojedeš vruće i to je to. A sve je bilo tu: i brvnara i kamin i sveće i cveće, kockaste zavesice i stoljnjaci, pečena riba u foliji s bademima i eterična ulja… Ali, ona prava, jedinstvena, ludačka strast, koja se dogodi između muškarca i žene je izostala. Nije bilo spontanosti, pa je sve izgledalo kao kad zakažeš vežbanje udvoje u teretani.

Podsetimo, od 2001. godine slavni pevač je u srećnom braku sa suprugom Aleksandrom, sa kojojm ima dve ćerke Unu i Laru.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin