Emina Jahović pre i posle: Pop zvezda stala na put nagađanjima, evo koje je estetske korekcije zaista radila

Emina Jahović pre i posle: Pop zvezda stala na put nagađanjima, evo koje je estetske korekcije zaista radila

Autor: | 10/09/2021

1

Emina Jahović pre i posle, ovo je prava istina

Da je Emina Jahović iz godine u godinu sve lepša jasno je kao dan. Ona sama nikada nije krila da vodi računa o svom izgledu, pazi šta jede, ali i „spartanski“ trenira kako bi zadržala vitko i zategnuto telo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Ipak, često se može čuti da zasluge za njen negovan izgled pripadaju nekom dobrom estetskom hirurgu, a kako niko sa sigurnošću ne može da kaže šta je tačno radila, komentari idu od tvrdnji da je operisala nos do nagađanja da je korigovala zube, usne, jagodice...

Pročitajte: Jednostavna a efektna kombinacija Emine Jahović (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Izgleda da Eminu takve priče nikada nisu previše doticale, jer se u intervjuima nije osvrtala na glasine koje kruže. No, konačno je odlučila da demistifikuje tajnu svog perfektnog izgleda.

‒ Govori se da sam imala bezbroj operacija, a istina je da sam korigovala samo nos, i to zato što sam ga više puta lomila. Osim što estetski nije izgledao onako kako sam želela, imala sam i probleme sa disanjem. Poverenje sam poklonila vrhunskom stručnjaku i tako zadržala prirodan izgled. Kad sam bila mlađa, lice mi je bilo oblije, ali se s vremenom promenilo. Jagodice su mi izraženije nego pre, međutim, to nema veze s operacijama. Isti slučaj je i sa usnama ‒ kaže Emina.

Pročitajte: Obucite se za poslovni sastanak po ugledu na Eminu Jahović (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Iako je mnogi smatraju savršenim produktom estetske hirurgije, Emina Jahović izgleda prirodno, na njenom licu sve je simetrično i skladno, i sasvim opravdano važi za jednu od najlepših žena na našoj javnoj sceni.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin