Kao u najlepšim Diznijevim bajkama: Planinska kuća Siniše i Arijane Mihajlović izgleda nestvarno, novogodišnja čarolija je počela (foto)

Kao u najlepšim Diznijevim bajkama: Planinska kuća Siniše i Arijane Mihajlović izgleda nestvarno, novogodišnja čarolija je počela (foto)

Autor: | 21/12/2021

0

Kuća Siniše Mihajlovića je prava oaza za uživanje

Petrela Liri je živopisno naselje u regiji Abruco, na samoj sredini italijanske čizme. U ovoj izrazito planinskoj oblasti koja se strmo spušta prema Jadranu krije se i oaza Siniše Mihajlovića.

Proslavljeni fudbaler ima raskošnu vilu na Sardiniji, u mediteranskom stilu i duhu, dok je kuća u Abrucu oličenje rustike karakteristične za planinske predele. Mihina supruga Arijana otkrila nam je deo njihovog malog porodičnog raja...

Pročitajte: Čist hedonizam i luksuz - Ovako izgleda prelepa kuća Siniše Mihajlovića na Sardiniji (video)

Bajkovita kuća Siniše Mihajlovića u prelepoj prirodi 

Enterijer podseća na onaj u alpskim šalet-kućama, u kojima dominira drvo. Sve je, zapravo, u drvetu, od poda do plafona, od stepenica do nameštaja.

Pošto je zgodna Italijanka žena od stila, nema sumnje da su se upravo njena kreativnost i vešte ruke „upleli“ u uređivanje prostorija. Skulpture jelena, lovački trofeji, mnogo svetlosti, kamin, porodične fotografije i poneki moderan detalj, sve se savršeno uklopilo u ovu toplu planinsku priču.

Pročitajte: Kuća Siniše Mihajlovića na kojoj mu i najbogatiji zavide (foto)

No, Božić je posebno doba godine, koje zahteva i posebnu dekoraciju. Idealnijeg mesta od ovog prekrivenog snegom ‒ nema.

„Božićna čarolija u mojoj kući i srcu“, napisala je Arijana pored najsvežijih fotografija iz Petrele, na kojima se vidi i okićena jelka.

 

 

Dok lagano pucketa vatra u kaminu Siniša i njegova supruga uživaju u toplini svog planinskog doma, a ove zime prvi put im se pridružila i unuka Violante, koju im je nedavno podarila ćerka Virdžinija.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin