Prelep salonac u centru Beograda: Pogledajte u kakvom je luksuzu živela Verica Rakočević pre odlaska na Avalu (foto)

Prelep salonac u centru Beograda: Pogledajte u kakvom je luksuzu živela Verica Rakočević pre odlaska na Avalu (foto)

Autor: | 02/09/2021

0

Stan Verice Rakočević u samom srcu Beograda

Pre nego što je pronašla današnje utočište na Avali, Verica Rakočević uživala je u luksuznom saloncu u srcu Beograda. Veliki stan u ulici Srpskih vladara pre nekoliko godina prodala je, kako se pričalo, za 300.000 evra i sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem preselila se u prirodu, daleko od gužve.

Mirko Tabašević

 

Slavna kreatorka je dama od stila, a tako je bila uređena i njena nekadašnja gradska oaza: stari beogradski retro enterijer, s dušom, koji polako uzmiče pred modernim trendovima. Komadi nameštaja na kojima bi pozavidela svaka antikvarnica, unikatni ukrasni predmeti koje je donosila sa putovanja, skupoceni tepisi...

Pročitajte: Bude nas ptice, uspavljuju zrikavci - Verica i Veljko otvaraju vrata bajkovitog imanja na Avali (foto)

Arhiva Hello!

 

Arhiva Hello!

 

Stan Verice Rakočević odiše luksuzom 

Na pitanje da li joj nedostaje nekadašnji život, zapravo luksuz, Verica nam je svojevremeno odgovorila:

‒ Prvo bi trebalo definisati luksuz. Za nekog su to „Louis Vuitton“ tašna, „Chanel“ kostim, dijamanti, limuzine, skupi hoteli. Nažalost, dobar deo života i sama sam verovala da je sve to zaista luksuz. Onda sam zaključila da njegov sinonim može biti samo apsolutna sreća, ona koju ne mogu da nadoknade nikakav skupoceni nakit, prestižne marke garderobe, avioni ili besna kola. Međutim, iako deluje jednostavno, do takvog luksuza se najteže dolazi. Morate imati predispozicije da ga shvatite i prihvatite. Danas, kada prolazim pored nekadašnjeg stana, naježim se. U dvorištu pored nas možete da vidite koze kako mirno pasu. Pre neko veče ugledali smo ježa. Uspavljuju nas zrikavci. Živim u pristojnom komforu, a luksuzom smatram mogućnost da svakog jutra mirišem ove divne ruže, da uživam u bezgraničnoj ljubavi koju mi Veljko pruža i sigurnosti koju mi je doneo naš odnos.

Pročitajte: Elena Karaman javnosti je dobro poznata, a ovo je Milena, mlađa ćerka Verice Rakočević

Arhiva Hello!

 

Depresiju je izlečili poslom, a ljubavlju i bekstvom u prirodu izlečila je – život.

‒ Jedan prijatelj mi je nedavno rekao: „Znam te iz perioda kada si plivala u novcu, ali nikad nisam video ovakav osmeh na tvom licu“. To vam sve govori. Novac nije garancija sreće, nikakvi milioni i trilioni. Moja dobra drugarica koja živi u Los Anđelesu često napominje koliko se raduje mom novootkrivenom životu, jer pored nje stanuju žene najbogatijih ljudi na svetu koje imaju sve osim sreće.

Arhiva Hello!

 

Arhiva Hello!

 

Arhiva Hello!

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti