Visok, zgodan, u savršenom odelu: Sin Milke Forcan je takav frajer (foto)

Visok, zgodan, u savršenom odelu: Sin Milke Forcan je takav frajer (foto)

Autor: | 31/08/2021

1

Ćerka i sin Milke Forcan ne viđaju se tako često u javnosti. Kada se nedavno sa ćerkom Jovanom pojavila na premijeri predstave Beogradskog dramskog pozorišta „Tiho teče Misisipi“, sva pažnja medija bila je usmerena ka njima. 

Dragana Udovičić

 

Jovana je sa 18 godina napustila porodični dom i otišla na studije u inostranstvo, ali se po diplomiranju vratila u Beograd.

‒ Time što je uspešno završila fakultet na nemačkom jeziku adaptirala se na drugačiji način života i stekla veliki krug prijatelja iz raznih zemalja, dokazala je da je sposobna da se sama nosi sa životnim izazovima ‒ rekla je jednom prilikom njena mama. 

Pročitajte: Od kolega do ljubavi krunisane brakom - Ovako izgleda suprug Milke Forcan

Ćerka Milke Forcan već niže poslovne uspehe, pa je pre nekoliko meseci osnovala sopstveni brend i pokrenula elektronsku trgovinu ženskom garderobom s ciljem, kako je istakla, da približi najnovije trendove, inspirisane ulicama Los Anđelesa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milka Forcan (@milkaforcan)

Sin Milke Forcan će vas oduševiti 

Ništa manje uspešan i lep nije ni sin Milke Forcan. Filip je takođe pošao sestrinim stopama pa je studije nastavio u Nemačkoj. Uspešan, mlad i lep, sin Milke Forcan gde god se pojavi privlači mnogo pažnje. 

„Moja najskuplja slika. Uzalud bi bilo sve da njih dvoje nisu baš ovakvi kakvi su“, napisala je ponosno Milka pored fotografije svoje dece. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milka Forcan (@milkaforcan)

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti