Pametna, uspešna i prelepa: Ćerka Milke Forcan prava je kopija svoje majke

Pametna, uspešna i prelepa: Ćerka Milke Forcan prava je kopija svoje majke

Autor: | 21/04/2021

0

Ćerka Milke Forcan Jovana prava je naslednica svoje majke, jedne od najuspešnijih i najlepših poslovnih žena Srbije. Osim profesionalnih ambicija, njih dve dele i razna interesovanja. Na društvenim mrežama brojne su fotografije sa zajedničkih putovanja, a često se mogu sresti i na kulturnim dešavanjima u prestonici. Tako smo ih, nedavno, sreli na premijeri predstave Beogradskog dramskog pozorišta “Tiho teče Misisipi”.

Pročitajte: Od kolega do ljubavi krunisane brakom - Ovako izgleda suprug Milke Forcan

Dragana Udovičić

 

Jovana je sa 18 godina napustila porodični dom i otišla na studije u inostranstvo, ali se po diplomiranju vratila u Beograd.

‒ Time što je uspešno završila fakultet na nemačkom jeziku adaptirala se na drugačiji način života i stekla veliki krug prijatelja iz raznih zemalja, dokazala je da je sposobna da se sama nosi sa životnim izazovima ‒ rekla je jednom prilikom njena mama.

Ćerka Milke Forcan niže poslovne uspehe 

Smisao za modu, ali i poslovni duh Jovana je pokazala pre nekoliko meseci kada je osnovala sopstveni brend i pokrenula elektronsku trgovinu ženskom garderobom s ciljem, kako je istakla, da približi najnovije trendove, inspirisane ulicama Los Anđelesa.

‒ Sigurni smo da ćemo našom ekskluzivnom i autentičnom ponudom ubrzo postati vaša omiljena onlajn prodavnica ženske gaderobe. Detaljnom analizom potreba savremene devojke kreirali smo odeću u kojoj ćete se osećati atraktivno, seksi, a pri tom udobno ‒ stoji na zvaničnom profilu novog brenda.

Milka Forcan ne krije ponos zbog ćerkinog poslovnog entuzijazma i početničkog uspeha, pa ju je javno pohvalila.

‒ Ponosna sam na Jovanin projekat, na kome je vredno radila prethodna tri meseca. Verujem da se isplatio rad do 3-4 sata noću, skoro svakog dana, i da onlajn-platforma koja je rađena po uzoru na afirmisane svetske brendove donosi nov kvalitet i ponudu drugačiju od svega postojećeg na našem tržištu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin