Mama joj je bila najmoćnija žena u Srbiji, a ona... Sinoć su svi gledali u ćerku Milke Forcan i za to su imali dobar razlog FOTO

Mama joj je bila najmoćnija žena u Srbiji, a ona... Sinoć su svi gledali u ćerku Milke Forcan i za to su imali dobar razlog FOTO

Autor: | 20/04/2023

0

Ćerka Milke Forcan retko se pojavljuje u javnosti

Svojevremeno proglašavana za najmoćniju ženu u Srbiji, Milka Forcan danas uživa u porodičnom životu ispunjenom mirom u kojem centralno mesto pripada  ćerki Jovani i sinu Filipu.

Andreja Damnjanović

 

Milka se, s vremena na vreme, na gradskim dešavanjima pojavljuje u društvu ćerke, pa joj je tako lepa Jovana i sinoć pravila društvo na premijeri filma “Izazov”.

Dok je gospođa Forcan za ovu priliku odabrala ležerne pantalone u bež boji, crni sako, crno-belu bluzu i skupocene cipele, Jovana se odlučila za mokasine, sive pantalone i beli sako ispod kog se nazirala majica otvorenog dekoltea.

Pročitajte: I ikona stila je to uradila - Milka Forcan na crvenom tepihu, izbor obuće svi komentarišu FOTO

Boško Karanović

 

Osim što je atraktivna, ćerka Milke Forcan je i obrazovana devojka koja već gradi uspešnu karijeru.

- Time što je uspešno završila fakultet na nemačkom jeziku, adaptirala se na drugačiji način života i stekla veliki krug prijatelja iz raznih zemalja, dokazala je da je sposobna da se sama nosi sa životnim izazovima - rekla je jednom prilikom Milka.

Jovana je osnovala svoj brend i danas je uspešna mlada preduzetnica na koju je majka beskrajno ponosna. 

Dragana Udovičić

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Andreja Damnjanović

Slične Vesti

Najnovije vesti