Zdravlje bebe na prvom mestu, lekari jednoglasni: Mirka Vasiljević se neće poroditi u Srbiji

Zdravlje bebe na prvom mestu, lekari jednoglasni: Mirka Vasiljević se neće poroditi u Srbiji

Autor: | 31/08/2021

3

Porođaj Mirke Vasiljević, četvrti po redu, očekuje se u oktobru. Glumica je u ekskluzivnom intervjuu za magazin HELLO! potvrdila da stiže još jedna devojčica oko čijeg imena se porodica još premišlja. 

‒ Prošlu sezonu Vujadin je proveo na pozajmici u Sloveniji, pa je za ta tri meseca trebalo naći stan i deci školu, da ne govorimo koliko je korona komplikovala svaki korak. Usledilo je snimanje serije, a za bebino ime mislili smo „ima vremena“. Naravno, njih troje stalno pominju neka imena, što po junacima iz dečjih serija, što po njihovim drugaricama. Sada već shvatamo da bi trebalo da sednemo za naš „okrugli sto“ i svi damo predloge, a onda da vidimo koja se opcija svima dopada. Ako je ne bude, biće pisanje na papirićima i izvlačenje iz šešira. (smeh) Ima mnogo istine i u tvrdnji da kada ugledate bebu, ime samo nađe put do nje ‒ iskreno je rekla Mirka, koja ne paniči i mirno čeka četvrti porođaj. 

Pročitajte: Mirka Vasiljević ekskluzivno za HELLO! - Ime bebe otkrilo i njen pol

Luka Šarac

 

Glumica se trenutno nalazi na Kipru i otkriva gde će se ovog puta poroditi. 

‒ S obzirom na to da je stomak poprilično porastao ne smem mnogo da se švrćkam, sedam u avione, te sada moram i ja malo da pričekam. U principu meni je termin početak oktobra. S obzirom na to da se četvrti put rađa dete, kažu da sve ide mnogo brže. Volela bih da sačekamo baš kraj septembra i uđemo u oktobar. Kako kažu stari, svaki dan je bitan i važan za bebu dok je u stomaku. Volela bih da ceo septembar beba ostane u stomaku. Ali videćemo, nije sve moja volja i želja, već i sudbina ‒ navodi Mirka. 

Porođaj Mirke Vasilević ipak neće biti u Srbiji 

Iako su Vujadin i Mirka želeli i najavljivali da će se četvrta beba roditi u Srbiji, to se neće dogoditi. 

‒ Sledeće nedelje idem ovde kod doktora da se malo upoznamo, vidimo, popričamo i pogledam bolnicu. Verujem da ću posle toga imati više detalja o stanju iznutra, spolja sam okej, ali da doktori kažu kako je unutra. Ovde ću se poroditi, ako sve bude u redu sa mnom i bebom, a verujem da hoće. Ako sve bude okej, eto nas u novembru u Beogradu da se malo i radi ‒ izjavila je Mirka za „Kurir“ prilikom uključenja sa Kipra.

Pročitajte: Ekskluzivne fotografije - Mirka Vasiljević po povratku sa letovanja pokazala stomak

Luka Šarac

 

 

Komentari (3)

Loading
Ga 16:47 31.08.2021
Odgovori

Ona, izgleda, ne razume da nije isto radjati u 20-oj i u 30-oj, lu**ta ona kako su njene trudnoce lagane. Ccc. Nek radja, A Vujadin da drugima nosi cvece.

XYZ 22:39 31.08.2021
Odgovori

Prelepa mlada majka. Srecno i zdravo sa jos jednim clanom predivne porodice.

Snex 14:33 02.09.2021
Odgovori

Lake su joj trudnoće jer je mlada počela da radja, a ne prva trudnoća u 40-oj

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti