Mirka Vasiljević ekskluzivno za HELLO!: Ime bebe otkrilo i njen pol

Mirka Vasiljević ekskluzivno za HELLO!: Ime bebe otkrilo i njen pol

Autor: | 28/08/2021

0

Mirka Vasiljević za HELLO! o porodičnim planovima za budućnost, novoj adresi i ljubavi za ceo život

Do pre dve nedelje Mirka Vasiljević je u Beogradu snimala seriju “Junaci našeg doba”, a onda je spakovala ćerku Adrijanu i sinove Andreja i Mihajla i otišla u Nikoziju, gde Vujadin Savić ima ugovor sa istoimenim klubom. Međutim, mada je u sedmom mesecu trudnoće, nije sigurna da će se poroditi na Kipru jer prelazni rok za fudbalere traje do 31. avgusta. Ako njen suprug dobije dobru ponudu iz nekog kluba van Kipra, cela porodica će se preseliti, a ukoliko zaključi da mu je dobro tamo gde sada igra, ostaće u Nikoziji. Uprkos neizvesnosti, lepa glumica o obe opcije govori bez imalo nervoze.

‒ Nikada ne paničim unapred, već verujem da će sve biti dobro i da ćemo sve stići, samo stvari treba rešavati jednu po jednu. Tako se ponašam još od vremena kada sam bila dete. S druge strane, imam veliko iskustvo sa selidbama. Vujadin i ja smo za 12 godina promenili devet zemalja. Naučila sam da u svakoj sredini može da se pusti “privremeno korenje”, samo je treba prihvatiti takvu kakva jeste i od nje uzimati ono što ti najviše prija, a ne u njoj tražiti Beograd, nešto svoje ili nešto na šta si navikao.

Pročitajte: Mediji su pisali i nagađali, a Mirka Vasiljević prvi put progovorila o polu četvrte bebe

Luka Šarac

 

Priželjkujete li da ostanete na Kipru ili, pak, da odete?

‒ Uvek sam Vujadinu govorila da ne brine zbog nas, jer ćemo se svakom mestu prilagoditi, a da je najvažnije da je on zadovoljan u klubu i da smo zajedno. Snašli bismo se i u najmanjem selu u Kini, jer i tamo ljudi žive. S druge strane, gde god da odemo nećemo ostati doveka, već maksimalno nekoliko godina, a Beograd je bio i ostao naša baza. Uostalom, mladi smo i zdravi, pa i da mu u fudbalu ne ide uvek bismo mogli nešto da radimo. Na Kipru nam je veoma prijatno jer je život na moru privilegija, pre svega zdravstvena, a onda i vizuelna. Deca su se lepo snašla u školi, ali sigurna sam da su im i te česte promene sredine bile dragocene, jer su ih učile da budu snalažljiviji, hrabriji i otvoreniji.

Mirka Vasiljević za HELLO! otkriva pol bebe

Na pitanje o najluđem provodu odgovorili ste da ih je bilo tri, misleći na porođaje. Zar je bilo baš toliko lako?

‒ I moja i Vujadinova porodica vrlo su specifične, jer em smo brojčano jaki, em smo vrlo povezani. Ljudima sa strane nekada nije jasno ko je kome šta. (smeh) Od najranijeg detinjstva, kada su moji baka i deka radili u Nemačkoj, “u kolonama” smo odlazili kod njih i na neki neverovatan način uspevali da se smestimo u njihovom stanu. Slična situacija je i kod Vujadina, pa kad se skupe samo najbliži, bude nas trideset-četrdeset. Naravno, ja sam bila prva koja je ostala trudna, ako računamo “podmladak”, pa kada je porođaj došao na red, mada sam bila hiljadama kilometara daleko od Beograda, svi su bili uključeni u dešavanja.

Pročitajte: Trudna Mirka Vasiljević otkrila sve detalje Vujadinovog neverstva

Hello!

 

U samoj bolnici su bili moji baka i deka, moja i Vujadinova majka i prijateljica koju sam stekla živeći u Francuskoj, a pomagala mi je oko jezika jer lekari nisu govorili engleski. Sve vreme smo preko „Skajpa“ bili na vezi sa ostalim članovima obe familije. Hvala Bogu, sva tri puta je sve prošlo kako treba, pa danas s radošću prepričavamo anegdote. U Francuskoj je bio šok kad je moj deka Vujadinu iscepao majicu. Drugi put je Vujadin sedeo pored mene, naručivao hranu i jeo jer je došao s treninga i bio gladan. Potom je bebi, koja još nije bila okupana, puštao „Zvezdine“ pesme… Zbog takvih iskustava je zaključio da je porođaj vrlo lagana stvar. (smeh)

Da li ste smislili ime za bebu?

‒ Prošlu sezonu je Vujadin proveo na pozajmici u Sloveniji, pa je za ta tri meseca trebalo naći i stan i deci školu, da ne govorimo koliko je korona komplikovala svaki korak. Potom je usledilo snimanje serije, a za bebino ime smo mislili “ima vremena”. Naravno, njih troje stalno pominju neka imena, što po junacima iz dečjih serija, što po njihovim drugaricama. Sada već shvatamo da bi trebalo da sednemo za naš “okrugli sto” i svi damo predloge, a onda da vidimo koja se opcija svima dopada. Ako je ne bude, biće pisanje na papirićima i izvlačenje iz šešira. (smeh) Ima mnogo istine i u tvrdnji da kad ugledate bebu, ime samo nađe put do nje.

Nastavak ekskluzivnog intervjua sa Mirkom Vasiljević pronađite u najnovijem broju magazina HELLO! koji je u prodaji od 27. avgusta!

Hello!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
HELLO! hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti