Opaka bolest uze i njega: Preminuo Milan Lane Gutović

Opaka bolest uze i njega: Preminuo Milan Lane Gutović

Autor: | 25/08/2021

0

Preminuo Milan Lane Gutović, region tuguje 

Glumac Milan Lane Gutović preminuo je u 75. godini na Vojnomedicinskoj akademiji posle teške bolesti. Vest da nas je slavni glumac zauvek napustio potvrdio je agencijama njegov sin.

Lane je pre dve nedelje primljen u bolnicu gde je bio na intenzivnoj nezi, a kasnije priključen i na kiseonik. Svi testovi na korona virus pokazali su da je glumac bio negativan, ali je imao promene na plućima za koje su lekari pretpostavljali da je mogle da budu posledica ranije preležanog kovida-19. U medijima se spekuliše da je Gutović preminuo od karcinoma pluća. 

Pročitajte: Milan Lane Gutović hitno hospitalizovan, glumcu se pogoršalo zdravstveno stanje

ATA Images

 

Gutović je rođen 11. avgusta 1946. godine u beogradskom naselju Umka, a potom je živeo u Kumodražu. Poslednjih godina često je kampovao i pecao.

Lanetovi roditelji su bili prosvetni radnici. Ima stariju sestru Bojanu za koju je jednom prilikom rekao da je prema njemu uvek bila zaštitnički nastrojena. Želeo je da upiše Prirodno-matematički fakultet, ali se oprobao na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju gde je odmah primljen. Bio je u braku iz kog ima ćerku Milicu. Ona je krenula očevim putem, a osim glumom, bavi se i baletom. Krajem 2016. godine Milica se porodila pa je glumac postao deda. Više od deceniju je bio u vanbračnoj vezi sa Biljanom Knežević, balerinom Pozorišta na Terazijama. Sa njom ima sinove Janka i Spasoja.

Pročitajte: Strastvena veza - Ova poznata dama opčinila je Laneta Gutovića (foto)

Nebojša Babić

 

Serije i filmovi poput „Tesne kože”, „Metle bez drške”, „Otvorenih vrata”, „Bele lađe” samo su neki od njegovih ostvarenja i projekata u kojima je dao svoj lični pečat.

Gutović će biti sahranjen u subotu u 12 časova na lokalnom kumodraškom groblju. Kako mediji prenose, glumac je za života izrazio želju da ne bude sahranjen u Aliji zaslužnih građana.

- Sahrana će biti održana u subotu na kumodraškom groblju, tu počivaju i njegovi roditelji. Neće biti komemoracije, to je bila njegova želja. Porodica neće davati izjave za medije - rekao je Lanetov sin za "Novosti". 

Zbogom, legendo! 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti