Kraj jedne ere: Velika tragedija zadesila “Rolingstonse” , svet se oprašta od sjajnog muzičara

Kraj jedne ere: Velika tragedija zadesila “Rolingstonse” , svet se oprašta od sjajnog muzičara

Autor: | 24/08/2021

0

"Stonsi više nikada neće biti to što su bili", samo su neke od reči očajnih fanova širom sveta. Vest da je u 80. godini preminuo bubnjar  “Rolingstonsa” Čarli Vots, rastužila je svet. Kako navodi portparol slavnog bubnjara grupe "Rolling Stones", a prenose strani mediji, legendarni bubnjar preminuo je u 80. godini života u londonskoj bolnici okružen porodicom. Rođen je 2. juna 1941. godine u Londonu.

“Sa ogromnom tugom objavljujemo smrt našeg voljenog Čarlija Votsa”, navodi se u saopštenju.

Pročitajte: Prva fotografija - Ovako izgleda Mik Džeger nakon operacije srca

Tokom duge karijere u “Rolingstonsima", on je pored Mika Džegera i Kita Ričardsa jedini svirao na svim albumima i bio jedini bubnjar kojeg je bend ikada i imao. On se ranije ove godine povukao sa američke turneje da bi se posvetio svom zdravlju i medicinskoj proceduri koja ga je čekala.

Portparol je tada rekao da je "malo verovatno da će biti dostupan za nastavak turneje "Rolling Stones USA No Filter Tour" pošto se oporavio od medicinske procedure, a Stiv Džordan ga je tom prilikom zamenio na turneji.

Guliver Getty Images

 

Dok su njegovi drugari iz benda ludovali po žurkama posle koncerata, Čarli Vots je bio veran svojoj ženi Širli sa kojoj je bio u braku od 1964. godine i sa kojom ima jednu ćerku, Serafinu. Međutim, postoje navodi da je Čarli imao problem sa spavanjem u hotelskim sobama jer Širli nije bila pored njega. 

Pobedio je rak grla i ostao upamćen i po tome da je udario Mika Džegera. 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin