Dva hrvatska letovališta ratuju zbog majke Sandre Meljničenko: Kome pripada najpopularnija tašta u Dalmaciji?

Dva hrvatska letovališta ratuju zbog majke Sandre Meljničenko: Kome pripada najpopularnija tašta u Dalmaciji?

Autor: | 16/08/2021

1

Majka Sandre Meljničenko – svi svojataju gospođu Vanju

Jedan od najslikanijih brodova današnjice, superjahta milijardera Andreja Meljničenka, krstari Mediteranom, a nema sumnje da će svratiti i u hrvatske vode Jadranskog mora. Ruski tajkun i njegova supruga Sandra tada su najčešće usidreni na Makarskoj rivijeri, a razlog je – tašta.

Profimedia

 

Sandrina majka Vanja potiče iz ovog dela Dalmacije, a zbog nje je, kako su pre dve godine pisali hrvatski mediji, umalo izbio „rat“ između poznatih letovališta Baške Vode i Brela. Naime, gospođu Nikolić svojataju stanovnici oba mesta iako je daljina između njih zanemarljiva - jedva pet kilometara.

Pročitajte: Majka Sandre Meljničenko sa poznatom ćerkom i unukom u istraživanju Japana

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Međuopštinski „skandal“ nastao je u spetembru 2019. zbog pomorske granice na kojoj je bila usidrena megajahta „A“, vredna oko 450 miliona dolara i dugačka 142 metra. Kako je tada navela „Slobodna Dalmacija“, „sporna tašta“ živi u Brelima, u kući sa staklenom ogradom na balkonima. Međutim, majka Sandre Meljničenko rođena je u Baškoj Vodi u kojoj joj stanuje sestra. Ubrzo je stiglo i objašnjenje da je Vanjin otac rodom iz Baške Vode, a majka iz Brela.

A dok su meštani „ratovali“ oko tašte i prepirali se kome pripada, Meljničenkovi su zajedno s njom uživali u dugom, toplom letu u makarskom akvatorijumu.

Komentari (1)

Loading
Brana 18:47 19.08.2021
Odgovori

Da li je Meljnicenko Sandra ikad vise dosla u Srbiju posle udaje?!

hellomagazin.rs hellomagazin