Zvezdan Terzić čeka drugo unuče, otkriven i pol

Zvezdan Terzić čeka drugo unuče, otkriven i pol

Autor: | 11/08/2021

0

Kostadin Terzić i Valentina čekaju drugo dete

Nekoliko dana nakon što su proslavili prvi rođendan i krštenje sina Vuka, Kostadin Terzić i Valentina Lopičić poručili su da tu nije kraj veselju u njihovoj porodici. Prema pisanju magazina „Story“ mladi par očekuje prinovu, a već sada je poznato da će za nekoliko meseci dobiti još jednog dečaka.

Pročitajte: Kostantin Terzić i Valentina priredili luksuznu proslavu rođendana i krštenja sina - Deda Zvezdan ponosan! (FOTO)

Instagram

Osim toga, sin generalnog direktora Fudbalskog kluba „Crvena zvezda“ Zvezdana Terzića i njegova lepa izabranica, rodom iz Podgorice, za septembar pripremaju i gala slavlje povodom venčanja, koje su zbog loše epidemiološke situacije odlagali.

Da ne robuju formi Kostadin i Valentina dokazali su i tako što su „istumbali“ uobičajeni sled stvari: prvo su dobili dete, pa su otišli na medeni mesec u Dubai, a svadbu su ostavili za kraj.

Instagram

 

Kostadin Terzić i Valentina - uskoro stiže pojačanje 

Zanimljiv je podatak da sve važne, a, srećom, i lepe informacije vezane za zbivanja u kući Terzića do javnosti stignu zahvaljujući Kostadinovoj sestri Maši, koja na svom profilu na „Instagramu“ redovno objavljuje foto i video-zapise.

Prva se pohvalila da je njen brat postao otac, otkrila da se dečak zove Vuk, a podelila je i snimak na kome se vidi kako Kostadinu cepaju majicu čim su mu javili da je dobio sina.

Pročitajte: Ćerka Zvezdana Terzića povređena u udesu u centru Beograda

Ata Images

 

Maša je prenela i bajkovitu atmosferu sa prvog rođendana malog Vuka. Restoran u kome su se gosti okupili bio je dekorisan u plavim i zlatnim tonovima, dok su stolovi za ručavanje bili ukrašeni plišanim medvedićima.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti