Šapićeva dva zlata, vrednija od svega: Upoznajte Maksima i Fedora (foto)

Šapićeva dva zlata, vrednija od svega: Upoznajte Maksima i Fedora (foto)

Autor: | 09/08/2021

1

Sinovi Aleksandra Šapića ne viđaju se često u javnosti 

„Vikipedija“ kaže da je Aleksandar Šapić, jedan od najtrofejnijih i najuspešnijih sportista u istoriji srpskog sporta, tokom karijere u vaterpolu postigao, za sada nedostižnih, 2.675 golova. Sa reprezentacijom je osvojio dvadeset medalja; od toga pet na evropskim prvenstvima, četiri na svetskim i tri na „Olimpijskim igrama“.

Ukoliko bi se računala i odličja koja je osvojio sa klubovima za koje je igrao, spisak bi bio poduži. I opet bi nešto bilo propušteno.

Pročitajte: Sinovi Aleksandra Šapića rastu u velike momke - U svemu u životu smem da omanem,osim u vaspitanju dece

Ata Images

 

Šapićeva kolekcija medalja je, nema sumnje, impresivna. Ipak, on je najponosniji na dva zlata, vrednija od svega, i oba imaju ime. Jedno zlato je Maksim, a drugo Fedor.

Stariji sin nekadašnjeg „gospodara bazena“, koji je po završetku igračke karijere uspešno „zaplivao“ i u vodama politike, početkom avgusta napunio je osam godina, dok je njegov brat godinu dana mlađi.

Trenutno prvi čovek opštine Novi Beograd 2015. godine oženio se dugogodišnjom izabranicom, deceniju mlađom Milicom. Prethodno je četiri godine, do 2009, bio u braku sa Ivanom Šljukić.

Sinovi Aleksandra Šapića tatina su kopija 

Aleksandar Šapić nikada nije javno eksponirao porodicu, a pogotovo to ne čini otkako je u centru političkih dešavanja. Na društvenim mrežama uglavnom se mogu videti snimci iz informativnih emisija u kojima je gostovao, pa retke slike sa decom, koje povremeno objavi, izazovu veliku pažnju javnosti.

Poslednja u nizu, koja je nastala tokom kratkog predaha na Paliću, samo potvrđuje da je Aleksandar Šapić, baš kao što stoji u statusu na njegovom „instagramu“, pre svega „Maksimov i Fedorov tata“.

Komentari (1)

Loading
Nikola 16:40 10.08.2021
Odgovori

Legenda naseg sporta. Predivni momci. Predivna supruga i majka. Dajte napisite nesto i o supruzi i majci lepih decaka. Pozdrav porodici Sapic.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još