I najjači plaču: Mesi se emotivno slomio pred novinarima (video)

I najjači plaču: Mesi se emotivno slomio pred novinarima (video)

Autor: | 09/08/2021

0

Mesijev odlazak iz Barselone ‒ tužan prizor

Lionel Mesi, jedan od najboljih fudbalera svih vremena, oproštajnu konferenciju za novinare, povodom iznenadnog odlaska iz „Barselone“ održao je 8. avgusta na stadionu „Kamp Nou“. Istakao je da je, i pored velike želje i truda da ostane u klubu, ovakav epilog bio neizbežan.

‒ Bili smo kod kuće, mislili smo da ćemo ostati u „Barseloni“. To smo želeli. Danas moram da se oprostim. Nisam spreman za ovo – rekao je slavni fudbaler.

Pročitajte: Leo Mesi dobio divnu rođendansku čestitku - Hvala ti što si me učinio najsrećnijom ženom na svetu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Mesijev odlazak iz Barselone pratile su snažne emocije. Argentinskog fudbalera savladale su suze, što je ispraćeno gromoglasnim aplauzom prisutnih.

‒ Nisam želeo da napustim „Barselonu“, ovo je klub koji volim i poštujem. Mnogo lepih stvari se dogodilo, kao i neke loše, koje su mi pomogle da sazrim i napredujem i postanem osoba kakva sam danas. Dao sam sve za ovaj dres od prvog do poslednjeg dana. Voleo bih da sam mogao da odem drugačije. Nisam mislio da ću morati da se oprostim.

Mesijev odlazak iz Barselone bio je neminovan

Čuveni Leo istakao je da je učinio sve ne bi li ostao u voljenom klubu:

‒ Ponudio sam da mi smanje platu za 50 odsto i nisu mi tražili ništa više. Vest da sam tražio veću platu za 30 odsto je lažna. Uradio sam sve što je bilo moguće i nije uspelo. Mnoge stvari koje su se pričale nisu istinite.

Pročitajte: Lionel Mesi nije samo virtuoz na fudbalskom terenu, ovo je njegov skriveni talenat (video)

Podsetimo, Lionel Mesi je celu karijeru proveo u „Barseloni“, gde se doselio kao trinaestogodišnjak. Za katalonski klub odigrao je 778 utakmica, postigao 672 gola i osvojio 34 trofeja. Osvajač je šest zlatnih lopti. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin