Ljubavna priča Dušana Mandića za primer svima: Ovo je trenutak koji će vaterpolista zauvek pamtiti (foto)

Ljubavna priča Dušana Mandića za primer svima: Ovo je trenutak koji će vaterpolista zauvek pamtiti (foto)

Autor: | 08/08/2021

0

Ljubavna priča Dušana Mandića, tako iskrena i lepa

U izjavi datoj samo nekoliko minuta posle osvajanja zlatne olimpijske medalje, Dušan Mandić je pozdravio suprugu Slađu i ćerkicu Lenku. Sledeće godine će on i Slađa proslaviti desetogodišnjicu svoje ljubavi, a Lenka je u njihove živote stigla u septembru 2019. godine.

Kada su se upoznali, u jednom beogradskom restoranu, Slađa je išla u srednju ekonomsku školu, a Dušan u gimnaziju. Podsetićemo se da je on rođen u Kotoru, a da je imao samo šesnaest godina kada je postao član vaterpolo kluba “Partizan”, gde je proveo pet godina. Ljubavna priča Dušana Mandića savršeno je funkcionisala, a pred prvim velikim testom našli su se 2015, kada se vaterpolista preselio u italijanski gradić Proreko, koji je slavu stekao po uspesima istoimenog vaterpolo kluba.

Pročitajte: Dušan Mandić - Na opasnom terenu korona virusa

Položili su ga bez imalo problema, a kako su to uspeli Dušan nam je otkrio neposredno po povratku sa Olimpijade u Riju, gde su naši vaterpolisti osvojili zlatnu medalju koju su danas odbranili. Na pitanje koje nije originalno, ali je neizbežno, a odnosilo se na funkcionisanje veze na daljinu, odgovorio je:

- Tokom protekle godine Slađa je često dolazila u Italiju. Kod mene je provodila i po mesec dana. Budući da zajedno studiramo FON, veoma mnogo mi pomaže oko fakultetskih obaveza. Dok je u Beogradu maksimalno se usmeri na fakultet, vidi šta sve i kako treba, pa onda zajedno učimo u Italiji :) Očigledno nam dobro ide, jer smo oboje dali uslov za četvrtku godinu.

Ljubavna priča Dušana Mandića niže uspehe na svim poljima

Budući da se ljubavna priča Dušana Mandića i Slađe veoma uspešno odvijala na svim poljima, vrlo brzo su počeli da planiraju osnivanje porodice. Iako je brak za njih bio samo “korak koji se podrazumeva”, Dušan je želeo da trenutak kada će Slađu upitati da se uda za njega bude kao iz filmova, ali… Kako je bilo, otkrio je u intervjuu za naš magazin:

- Prsten sam kupio na početku sezone u Italiji i smišljao kako to da učinim. Nismo se videli dva meseca, a kada je došla, kasnio sam na aerodrom zbog utakmice. Bio sam strašno nestrpljiv da je konačno vidim. Kada smo krenuli ka stanu, pre nego što smo ušli u automobile, kleknuo sam i zaprosio sam je. Ovoga puta nula bodova za romantiku, ali iznenađenje je bilo pravo. (smeh) I, što je najvažnije - rekla je “da”.

Pročitajte: Ljubav iz školskih dana - Vaterpolista Dušan Mandić uživa u danima sreće sa suprugom i ćerkom

Nije bilo lako naći termin za venčanje, jer su se obaveze u Proreku i reprezentaciji smenjivale. Najzad, su oboje rekli “da” 30. juna 2019, a u septembru je na svet stigla Lenka. Par dana kasnije ponosni tata je rekao:

- Stigao sam u Beograd nekoliko dana pre predviđenog termina za porođaj. Moj klub Pro Reko je otišao na pripreme u Ameriku, a ja sam na svu sreću dobio nekoliko dana slobodno. Brinuo sam da li ću stići na vreme, međutim Lenka se rodila tačno u terminu. Smenjivale su mi se suze i smeh. Presrećan sam što sam imao priliku da prisustvujem porođaju jer osećaj je predivan i to je nešto što se celog života pamti.

Pročitajte: Dobro došla Lenka - Vaterpolista Dušan Mandić postao otac (foto)

Dušan, koji je pre pet godina sam krenuo iz Beograda u Proreko, ovog leta isti put prelazi u obrnutom pravcu, zajedno sa Slađom i Lenkom. Početkom juna, kada je njegov klub trijumfovao u Ligi šampiona, a on proglašen za najboljeg igrača turnira, definitivno je potvrđeno da će sledeće sezone igrati u “Novom Beogradu”.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još