Iskusni hedonisti: Branka Nevistić sa suprugom uživa na ovoj lokaciji (foto)

Iskusni hedonisti: Branka Nevistić sa suprugom uživa na ovoj lokaciji (foto)

Autor: | 08/08/2021

0

Odmor Branke Nevistić u rizortu sa pet zvezdica

Iako je bila jedno od najlepših i najtraženijih televizijskih lica, kamere i ostala medijska “sredstva” očigledno joj nimalo ne nedostaju. Otkako se udala, Branka Nevistić živi pravu bajku.

No, u eri društvenih mreža teško je potpuno nestati sa javne scene. Uostalom, nekadašnja voditeljka “Piramide” veoma je aktivna na „Instagramu“, pa nije problem ući joj u trag. Iz mozaika fotografija koje gotovo svakodnevno ažurira može se “pročitati” da putuje planetom i da meridijane preskače kao od šale, a ovog leta najduže se zadržala u Italiji.

Pročitajte:  Lepota je prelazna - Branka Nevistić otkrila od koga je nasledila šarm i osmeh (foto)

Branki i njenom suprugu Branislavu Grujiću za oko i srce zapala je Sardinija. Ako je verovati lokaciji na kojoj su se čekirali, odseli su u jednom luksuznom rizortu u San Pantaleu, malom naselju nedaleko od Porto Červa, luke na severu ostrva i apsolutnom hitu sezone. Reč je o vili “Petra Segreta”, građenoj u tradicionalnom stilu. Potpuno se uklapa u mediteranski ambijent, a u kompleks su uključene i male sardinijske kamene kuće “stazzi”. Rizort je smešten između Porto Rotonda i Kosta Smeralde, čuvene Smaragdne obale. Poseduje bazen, spa-oazu sa isceljujućim ajurveda tretmanima, kao i dva restorana sa najfinijim lokalnim specijalitetima. U blizini su tereni za golf i prelepe plaže. Idealno mesto za iskusne hedoniste, pristalice mirnog odmora sa pet zvezdica i zaljubljene parove, kao što su, već godinama, Branka i njen suprug.

Pročitajte: Zaljubljena, uspešna i voljena - Daleko do očiju javnosti Branka Nevistić živi san svake žene (foto)

Petra Segreta Promo

 

Petra Segreta Promo

 

“Blago vama, kako se divno i sa lakoćom volite”, glasio je jedan od komentara pored njihove zajedničke fotografije, pored koje su stajali samo srce i jedan istaknuti datum, Branislavljev rođendan. Podsetimo, za jednog od najuspešnijih biznismena na ovim prostorima i predsednika građevinske kompanije sa sedištem u Ženevi popularna voditeljka udala se krajem maja 2014. godine. Sudbonosno “da” izgovorili su na jednom imanju među vinogradima u Slankamenu, dok su za crkvenu ceremoniju odabrali pravoslavni hram u romantičnoj Veneciji.

Pročitajte: Mnoge žene kriju ga kao zmija noge, ali ne i Branka Nevistić (foto)

Brak i porodični život daleko od očiju javnosti očigledno veoma prijaju lepoj Branki. Iako uveliko gazi šestom decenijom, a ima i sina Luku, već dvadesetogodišnjaka, iz veze sa bivšim košarkašem Momčilom Lavrnićem, izgleda, jednom rečju, savršeno. Kad objavi neku fotografiju u kupaćem kostimu, mnogima zastaje dah. Leto još traje, možda stigne i neka slična razglednica sa Sardinije...

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti