Na vrhu piramide: Kako je Branka Nevistić od voditeljke postala jedna od najbogatijih žena u Srbiji

Na vrhu piramide: Kako je Branka Nevistić od voditeljke postala jedna od najbogatijih žena u Srbiji

Autor: | 17/08/2023

1

Branka Nevistić svojevremeno je bila jedno od najpopularnijih i najlepših televizijskih lica. Karijeru je počela 1995. godine na BK televiziji, potom je nastavila na Javnom servisu gde je vodila „Dnevnik“, a sećamo se i rado gledanog kviza „Piramida“ u produkciji „Adrenalin“.

Nebojša Babić

 

Šarmantna, graciozna, elegantna, harizmatična, to su tek neki od komplimenata koji su na svakom koraku pratili poznatu voditeljku, u čiji je potencijal od prvog dana verovao i medijski mag Aleksandar Tijanić. Nije pogrešio.

Pročitajte: Definicija luksuza - Zavirite u raskošni dom Branke Nevistić

Iz veze sa bivšim košarkašem Momčilom Lavrnićem, danas mužem pevačice Ane Stanić, Branka ima sina Luku. Visinu je nasledio od oca, lepotu od majke, i opasan frajer. Pošto ne voli da se eksponira, ponekad možemo ga vidimo kod Branke na Instagramu.

Na toj društvenoj mreži ona uglavnom objavljuje fotografije sa putovanja, a poslednjih godina bilo ih je mnogo, po svim krajevima sveta.

Instagram

 

Lepa Branka već godinama ne pozdravlja televizijske gledaoce. Ne sumnjamo da mnogima nedostaje. Nestala je sa malih ekrana otkako se 2014. godine udala za biznismena Branislava Grujića.

Njemu je to bio treći brak, očigledno i treća sreća, dok je ona u svojim četrdesetim prvi put stala pred oltar. Venčanje iz bajke upriličeno je u Veneciji. Brankin suprug je uspešan poslovni čovek, predsednik jedne građevinske kompanije sa sedištem u Ženevi. Iz prethodnog braka takođe ima sina.

Tijana Vuković

 

Ako je verovati slikama sa Instagrama, a i onima koje su nastale kada se zajedno pojave na nekom javnom događaju, mada je to retkost, par je zaljubljen kao prvog dana.

Pročitajte: Ovaj par ne viđamo često u javnosti - Branka Nevistić i Branislav Grujić u svakoj prilici pokazuju koliko se vole

Branka uživa u svakom trenutku i lako je zaključiti da joj nekadašnji posao ne nedostaje, iako televizija ume da stvori zavisnost. Jedna od najomiljenijih srpskih voditeljki sada ima 52 godine, a mnogi kažu da izgleda bolje nego ikad. Sreća, ljubav, ispunjen život, redovna nega – to je ponekad sasvim dovoljno.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Valjevka 11:19 18.08.2023
Odgovori

Prelep par.On je veoma sposoban čovek.Srbija nikada nije imala ovako lepu ženu.Želim im puno zdravlja i sreće.

hellomagazin.rs Tijana Vuković

Slične Vesti

Najnovije vesti