Ovo mogu samo najjači: Reči Ivane Španović pročitaćete dva puta

Ovo mogu samo najjači: Reči Ivane Španović pročitaćete dva puta

Autor: | 05/08/2021

0

Poruka Ivane Španović nosi veliku težinu

Naša najbolja atletičarka Ivana Španović nije imala sreće na ovim olimpijskim igrama. Tek nekoliko centimetara nedostajalo joj je do medalje, pa je u finalu završila na četvrtom mestu. Za mnoge sportiste najbolnija pozicija. Dramatično i teško, svi znamo koliko je prethodnih sezona radila na tome da ostvari svoj san, ali – mora se dalje.

Razočarana rezultatom, lepa Zrenjaninka tog dana u Tokiju uspela je da skupi snage za jedva nekoliko reči kojima se obratila predstavnicima medija. Kada su se utisci malo slegli, sa društvenih mreža poslala je moćnu poruku.

Pročitajte: Ako smete, isprobajte - Trening Ivane Španović koji ćete gledati bez daha (video)

‒ Poslednje dve godine bile su pravi izazov da se istraje u olimpijskom snu uz slomljenu kost u stopalu i povrede. Sport je za mene oduvek bio i biće pozornica gde se oblikuješ kao čovek, pa onda kao takmičar, gde daješ sve od sebe u svim sferama rada i života, poštuješ tuđ rad koliko i svoj, odmeravaš sportske sposobnosti uz sve propratne faktore, a ne mesto gde lečiš komplekse. Iz nekog sna ne želiš da se probudiš, iz nekog jedva čekaš, ali jedna stvar im je zajednička – proći će.

Poruka Ivane Španović govori samo jedno

U emotivnoj objavi, jedna od najboljih skakačica današnjice i osvajač bronzane medalje na Igrama u Riju svima je zahvalila na podršci:

‒ Moja uverenja o onome što radim i na koji način uvek će biti višestruko veća od svake sumnje koja se ispreči, i zato – „show must go on“!

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin