Zasluženo uživanje: Vesna Dedić trenutke opuštanja poverila ovoj destinaciji (foto)

Zasluženo uživanje: Vesna Dedić trenutke opuštanja poverila ovoj destinaciji (foto)

Autor: | 03/08/2021

0

Odmor Vesne Dedić prolazi na najbolji način

Prva sezona njene emisije „Balkanskom ulicom“, emitovana na televiziji „Nova S“, prošla je odlično. Poslednja knjiga koju je objavila, „Izgubila sam sebe“, prodaje se odlično, a posle dve nedelje provedene u Holandiji i lično se uverila da ćerka Lenka, osim što u roku daje sve ispite, vodi lep i miran život. Vesni Dedić nije preostalo ništa drugo nego da se prepusti zasluženom odmoru.

Pročitajte: Vesna Dedić otkriva zbog čega je promociju knjige održala na mestu gde se pre dve decenije udala

Luka Šarac

 

Kao i ranijih godina, odmor Vesne Dedić odvija se na Crnogorskom primorju, gde druženje sa prijateljima uz čašu loze „za nazdraviti“, povremeno prekine kako bi održala promociju i uživo proćaskala sa čitateljkama koje bez nekog od njenih naslova ne kreću na plažu.

Poznata novinarka i spisateljica, po svemu sudeći, uživa u „svojoj koži“, a pratioce je iznenadila izazovnim fotografijama na kojima je u kupaćem kostimu ili samo ogrnuta peškirom.

Pročitajte: Vesna Dedić ekskluzivno za HELLO! otkriva ko je zarobio njeno srce - Srećnija sam nego što sam ikada bila

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

‒ Na istoj terasi na kojoj sam napisala nekoliko romana, na kojoj se dešavaju neke od najlepših scena, na kojoj sam milion puta osvanula sa laptopom u krilu. Savršen je osećaj doći i reći samoj sebi „vredelo je“ i sa ogromnim samopouzdanjem, zahvaljujući ljubavi čitateljki čekati da mi se do jeseni u glavi složi naredni roman ‒ poručuje vidno zadovoljna Vesna Dedić sa terase hotelske sobe u Pržnu.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još