Presudile reči duhovnika: Posle toliko godina Seka Aleksić na novom početku

Presudile reči duhovnika: Posle toliko godina Seka Aleksić na novom početku

Autor: | 02/08/2021

2

Skidanje tetovaža Seke Aleksić kao velika životna promena

Otkako je postala majka, pogledi na svet Seke Aleksić umnogome su se promenili. Uz konsultaciju sa duhovnikom, folk zvezda odlučila je da napravi nekoliko izmena u životu. Jedna od njih je skidanje tetovaža koje dugo i u velikom broju krase njeno telo.

I to nije sve. Seka je načinila još jedan, za mnoge neočekivani korak. Naime, sa suprugom Veljkom uplovila je u poljoprivredne vode i započela uzgajanje organskog povrća, a kako kažu, u planu im je da prošire delatnost.

Skidanje tetovaža Seke Aleksić pokrenulo je nova poslovna dešavanja

‒ Tako je. Veljko i ja bavimo se uzgajanjem organskog povrća i planiramo proširenje, ali o tom potom. Sve što se kupuje previše je prskano, pa smo iz tog razloga došli na ideju da uzgajamo nešto za nas – izjavila je pevačica za „Kurir“.

Na pitanje o mogućem proširenju potomstva Seka je rekla:

Pročitajte: Došlo je njegovih pet minuta - Veljko Piljikić pokrenuo privatni biznis

Instagram

 

‒ Vidim sebe kao majku tri sina i jedne ćerke. Svim ženama koje se bore za potomstvo želim da kažem da je potrebno iskustvo, vreme, molitva. Potrebno je da u glavi budete spremne na to. Morate da znate da put nije lak i morate da verujete. Ja sam pravi primer svega toga. Prvo dete čekala sam sedam godina. Bilo je teško, naporno, padala sam i ustajala. Verujte, imajte svoje duhovnike i lekare i sve će biti dobro.

Komentari (2)

Loading
OLIVERA NIKOLIĆ 06:51 03.08.2021
Odgovori

Bravo majko,ovako razmišljanje i ponašanje trebaju sve naše žene da usvoje.Oduvek sam volela kod Smeje njenu kritičnost u življenju sa porodicom.Neka vas sreća prati.

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti