Bajkovito venčanje u Rimu: Udala se Lejdi Kiti Spenser, najstarija ćerka brata princeze Dajane (foto)

Bajkovito venčanje u Rimu: Udala se Lejdi Kiti Spenser, najstarija ćerka brata princeze Dajane (foto)

Autor: | 26/07/2021

0

Udala se Lejdi Kiti Spenser

Lejdi Kiti Spenser, najstarija ćerka erla Čarlsa Spensera, brata princeze Dajane, izgovorila je sudbonosno „da“ na bajkovitom venčanju u Rimu.

Lepa manekenka i njen 32 godine stariji izabranik Majkl Luis, multimilioner iz Južne Afrike, bračne zavete razmenili su na raskošnoj ceremoniji u vili porodice Aldobrandini. Zdanje koje s razlogom zovu italijanski Belvedere smešteno je usred živopisne doline u Fraskatiju, nadomak Rima.

Pročitajte: Tetkina kopija - Upoznajte Kiti Spenser, bratanicu princeze Dajane

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag)

Udala se Lejdi Kiti Spenser, svi pričaju o venčanici

Tridesetogodišnja Kiti i njen tajanstveni tajkun verili su se 2019, a venčanje planirano za prošlo leto odložila je pandemija. Čim su mere popustile, pozvali su članove porodica i prijatelje u romantičnu Italiju, obezbedivši svim zvanicama boravak u luksuznom hotelu. I venčanje je bilo luksuzno, pomenimo tek pozlaćene tanjire na stolovima ukrašenim najmaštovitijim cvetnim aranžmanima.

Pročitajte: Tajna ljubav lepe nećake princeze Dajane - Lejdi Kiti Spenser u vezi sa 32 godine starijim milionerom!

O venčanici, kao o onoj koju je pre četiri decenije nosila njena tetka, priča ceo svet. Reč je o kreaciji kuće „Dolce & Gabbana“, protkanoj finim čipkanim detaljima. Čuvenom modnom duetu upravo je Kiti Spenser jedna od muza.

Pročitajte: Šarm princeze Dajane - Lejdi Kiti Spenser najlepše stilizovana gošća na kraljevskom venčanju

O Majklu Luisu ne zna se mnogo, osim da je neopisivo bogat, da je nekoliko godina stariji od Kitinog oca i da ima troje odrasle dece.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Najnovije vesti