Slađana Milošević na granici života i smrti: Ne znam šta se desilo sa mojim organizmom

Slađana Milošević na granici života i smrti: Ne znam šta se desilo sa mojim organizmom

Autor: | 21/07/2021

0

Slađana Milošević (65) je dvadeset dana provela u bolnici gde su se lekari borili za njen život. Muzička ikona početkom maja hitno je primljena u Urgentni centar u Beogradu zbog unutrašnjeg krvarenja. Kako su tada preneli mediji, njeno zdravstveno stanje bilo je zabrinjavajuće. Žena koja decenijama intrigira javnost, ne samo muzikom nego i stavovima i izgledom, za Gloriju“ otkriva da se sa bolešću nosi stoički.

‒ Nažalost, rođenjem sam svrstana u kategoriju ljudi koji imaju nežno zdravlje, kako se to nekad govorilo. Navikla sam da se pojavljuju problemi, koje rešavam brzo i efikasno. Poslednji boravak u bolnici trajao je dvadesetak dana. Pogoršanje je nastalo naglo i neočekivano. Ne znam šta se desilo sa mojim organizmom, verovatno je došlo do faze „prenapregnutosti materijala“, zbog svega što se u mom životu događa, i jednostavno je odreagovao na mestu najmanjeg otpora, odnosno tamo gde sam najslabija ‒ iskreno je ispričala Slađana Milošević i dodala da ni u jednom momentu nije paničila. 

Pročitajte: Slađana Milošević hitno primljena u Urgentni centar, zdravstveno stanje rok ikone zabrinjavajuće

Luka Šarac

 
 

‒ Trenutak zdravstvene krize sam, po mišljenju drugih, čudno doživela, ali dobro je što sam imala takav stav. Primila sam to bez panike, iako je bilo kritično. Smatrala sam to nekom vrstom čišćenja. Pošto nemamo dobre mehanizme čišćenja, osim ako se time ne bavimo, negativni materijal se nagomila i eksplodira, na više načina ‒ zaključila je Slađana za Gloriju“ i otkrila da je sada mnogo bolje, o čemu govore i brojni nastupi zakazani za početak avgusta. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin