Najavila je, a sada i ostvarila: Karijera Džejle Ramović krenula novom putanjom

Najavila je, a sada i ostvarila: Karijera Džejle Ramović krenula novom putanjom

Autor: | 16/07/2021

1

Karijera Džejle Ramović ‒ muzika ili nešto drugo? 

Pevačica Džejla Ramović (18) pre skoro godinu dana donela je odluku o svojoj budućnosti, ali u njoj na prvom mestu nisu muzika i pevanje. Iako su joj prognozirali sjajnu karijeru jer svojim pevanjem otvara mnoga vrata, Džejla smatra da muzika nije najvažnija. Gostujući tada kod Marije Kilibarde u emisiji „150 minuta“, priznala je da se više neće baviti samo pevanjem, već po završetku srednje škole kreće na fakultet.

Pročitajte: Karijera Džejle Ramović menja smer, mnogi i dalje ne mogu da poveruju da je to istina

‒ Fakultet će biti prioritet. To je nešto što će odrediti moj život. Pevanje je došlo eto tako svih ovih godina iz moje želje, ali treba da vidim šta dalje sa obrazovanjem. Po završetku četvrte godine srednje škole sada biram gde ću, gledam neke gradove. I odlučila sam da će to da bude neki smer ekonomije ‒ otkrila je pevačica i ovim priznanjem šokirala fanove širom regiona.

Hellomagazin

 

Najnovije vesti govore da je karijera Džejle Ramović zaista krenula sasvim drugačijom putanjom. Pobednica „Zvezda Granda“ otkrila je da radi reklamne kampanje u kojima pozajmljuje glas.

‒ To je počelo pre dve, tri godine, a sad je krenulo intenzivnije jer se nedavno desila reklama u kojoj sam pozajmila glas. To je neki novi izazov u mom životu ‒ istakla je Džejla za „Grand news“ i potvrdila da je pevanje i dalje njena najveća ljubav, te će vredno raditi i na novim pesmama.

Komentari (1)

Loading
Milorad Kordić 08:25 18.07.2021
Odgovori

Alal vera devojko,svaka ti čast! Stavila si obrazovanje na prvo mesto i ja ti se divim zbog toga. Ne sumnjam da ćeš uporedo raditi na svom glasu i pevanju i biti uspešna.

hellomagazin.rs hellomagazin