Ne, ovde ne živi Barbika: Zavirite u pastelni stan Dunje Jovanić gde dolaze samo odabrani (foto)

Ne, ovde ne živi Barbika: Zavirite u pastelni stan Dunje Jovanić gde dolaze samo odabrani (foto)

Autor: | 13/07/2021

0

Stan Dunje Jovanić – životni prostor po meri jedne influenserke

Dunja Jovanić, čijih više od tri stotine hiljada pratilaca na „Instagramu“ potvrđuju da je jedna od najuticajnijih devojaka u regionu, još pre dve godine postala je vlasnica stana. Tada je istakla da je to prva nekretnina koju je zaradila velikim trudom, nespavanjem i radom, čak i kada je bolesna. Svaki pedalj prostora koji joj je donedavno bio i dom i kancelarija uredila je po svojoj meri, uz pomoć arhitekte.

 

 

Ovo je stan Dunje Jovanić

Najviše je ponosna na kuhinju, koja je bila prva i završena. O tome koliko u njoj uživa jasno je i po tome što baš u kuhinji često snima storije. Prvobitno je želela „Barbi kuhinju“, ali je s vremenom, zajedno sa arhitektom, došla do nešto „ozbiljnijih“ tonova. Na Barbi fazu nas podsećaju detalji poput tostera ili posuđa.

Spavaća soba je u pastelnim nijansama i mada bi mnogi voleli da znaju da li atraktivna influenserka ima dečka, jedino biće koje će javnost ovde moći da vidi je njen pas Baby. Zapravo, viđamo i sinove njenog brata, koji su ubeđeni da je Dunja najbolja tetka na svetu. Posebno je zanimljiva neonska lampa iznad kreveta u obliku oblaka i munje. Da je mnogo toga unapred osmislila potvrđuje sledećim rečima:

Pročitajte: Asesoari koje morati imati - Dunja Jovanić pokazala vodeći trend

‒ Ljudi ne znaju da sam se za ovaj stan pripremala dugo, a mnoge stvari kupljene su pre nego što sam znala kako će izgledati. Želela sam da bude pravi devojački. Opremila sam ga kombinacijom stvari koje su dostupne i onih nešto skupljih. Uglavnom, kada je reč o velikim i bitnim komadima, koji određuju kako će prostor da izgleda, spremna sam da uložim više novca.

Stan Dunje Jovanić posećuju samo odabrani 

Nežni tonovi u dnevnoj sobi pokazuju da vlasnica stana, koja odnedavno ima svoj brend odeće, nije slušala savete tipa „nemoj toliko svetao trosed, brzo će se isprljati“. Uostalom, nema mnogo onih koji mogu da naprave nered jer se u Dunjin stan ne ulazi lako, a evo i zašto:

‒ Nije tajna da ne volim goste. (smeh) Nekako smatram da je dom mesto gde energija treba da bude jako čista. Nikad nisam pravila ni žurku, osim onu na „Instagramu“, tokom vanrednog stanja. Verovatno pravu žurku nikad i neću ovde organizovati, nisam taj tip.

Pročitajte: Do savršenih "nude" usana u samo četiri poteza - Dunja Jovanić zna kako (video)

Kada je kupovala stan, Dunja je odabrala deo grada iz koga se brzo stiže do Nove Pazove, gde živi njena porodica, koja se ne pojavljuje na @infashionbabe. Izuzetak je baka Mira, koja je odavno postala „gostujuća zvezda“ Dunjinih videa.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti