Ne zna se ko je lepši: Brat Gorana Bogdana je samo takav zavodnik

Ne zna se ko je lepši: Brat Gorana Bogdana je samo takav zavodnik

13/07/2021

0

Brat Gorana Bogdana je muzičar

O privatnom životu glumca Gorana Bogdana zna se veoma malo. Više nego uspešnu karijeru gradio je dobrim ulogama i odličnim filmovima, a nesebična podrška u svakom momentu stizala mu je od njegovih najmilijih. Javnost zna da Goran Bogdan ima tri brata i dve sestre i da mu je porodica na prvom mestu.

Ipak, da ste negde na ulici sreli jednog od braće popularnog glumca, ostali biste u čudu da to, ipak, nije on lično. Brat Gorana Bogdana Josip bavi se muzikom i njih dvojica neverovatno liče. Josip živi i radi u Zagrebu i tamošnji mediji i te kako pišu o njemu.

Pročitajte Podrška zlostavljanim ženama - Goran Bogdan obukao haljinu (foto) 

Brat Gorana Bogdana njegova je velika podrška 

Josip je veoma aktivan na društvenim mrežama, pa često obraduje publiku novim singlom, a Goran Bogdan to odmah podeli sa svojom publikom. Inače, i Goran se kao tinejdžer bavio muzikom, svirao je gitaru u bendu „Luni Meugim“ koji i danas postoji.

Ljubav između Gorana i Josipa je nemerljiva, a mlađi brat ga je čak jednom prilikom nazvao drugim ocem. Zanimljivo je da imaju isti nadimak na „Instagramu“, a jedan drugom često lajkuju i šaljivo komentarišu fotografije.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images