Dženifer Lopez oduševila:  Ovim postupkom dirnula je sestru Lindu do srži

Dženifer Lopez oduševila: Ovim postupkom dirnula je sestru Lindu do srži

Autor: | 08/07/2021

0

Sestra Dženifer Lopez Linda ponosno objavila čestitku 

Poslednjih nedelja Dženifer Lopez uglavnom viđamo u društvu Bena Afleka, ali ponekad je paparaci snime i sa decom i ostalim članovima porodice. Veoma je bliska sa roditeljima Guadalupe i Dejvidom, ali i sa sestrama Lesli i Lindom, sa kojima je delila dobro i zlo dok su odrastale u Bronksu.

Pročitajte: Ona je uspešna novinarka, televizijsko lice i rođena sestra Dženifer Lopez (foto)

Slavna pevačica i glumica koristi svaku priliku da naglasi koliko su „Sestre iz Bloka“ vezane (sećate se „Jenny from the Block“). I dok najstarija Lesli, inače profesorka muzičkog, ne voli da se eksponira, najmlađa Linda pojavljuje se pred kamerama. Uostalom, takva je i priroda njenog posla. Ugledna njujorška novinarka, bila je urednik i voditelj jednog radija i, kao osoba kojoj odnosi sa javnošću i medijima nisu strani, često sarađuje i sa dve godine starijom Džej Lo.

Pročitajte: Tek što se pomirila sa Benom Aflekom Džej Lo uhvaćena sa bivšim! (foto)

Kada je jednom prilikom pričala o detinjstvu, Linda se našalila kako se često tukla sa starijim sestrama.

‒ Zapravo, njih dve su tukle mene, trebalo je to da vidite!

Dženifer se „odbranila“ rečima da se jesu „mlatile“, ali još kad su bile devojčice. Kasnije su postale najbolje prijateljice, a to su, tvrdi latino diva, i danas.

Sestra Dženifer Lopez proslavila jubilarni rođendan

 

Nedavno je Linda proslavila jubilarni pedeseti rođendan. U renomiranom restoranu „Nobu“ u Los Anđelesu sjajno se zabavljala sa Dženifer, njenom starom-novom ljubavlju Benom Aflekom, i blizancima Emom i Maksom. Bila je tu i Lesli. Emotivnu poruku koju joj je Džej Lo ostavila Linda je objavila na „Instagramu“.

Pročitajte: Upoznajte mlađu sestru Dženifer Lopez - Ja sa svih strana imam pomoć, ali Linda ne! (video)

Profimedia

 

‒ Srećan rođendan mojoj maloj sestri, najboljoj drugarici, mom „ride or die“ partneru. Nekome ko se uvek radovao mojoj sreći i podržavao me kada je bilo najteže. Volim te!

Linda ima produkcijsku kuću u Njujorku i dvanaestogodišnju ćerku Lusi, koju je dobila u dugoj vezi sa publicistom Adamom Goldfridom. Osim medijima, bavi se i porodičnom humanitarnom organizacijom „The Lopez Family Foundation“.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti