Opčinio je i Natašu Bekvalac: Fatalno privlačan Mario Kasas odnedavno ljubi nju

Opčinio je i Natašu Bekvalac: Fatalno privlačan Mario Kasas odnedavno ljubi nju

Autor: | 04/07/2021

1

„Samo da prijavim da sam se zaljubila i da je on od juče moj novi dečko“, našalila se nedavno Nataša Bekvalac na račun svog ljubavnog života. Ako i posle njenog javnog izliva emocija ne znate ko je zgodni frajer sa fotografije koju je tada objavila, onda verovatno živite na Jupiteru. Mario Kasas, zvezda španske serije „El Inocente“, ima 35 godina, a ima i devojku, tako da se izvinjavamo Nataši u njegovo ime.

Pročitajte: Nataša Bekvalac konačno otkrila - Zaljubila sam se, ovo je moj dečko (foto)

Interesantno je da se tokom protekle „pandemijske“ sezone pojavilo nekoliko globalnih srcelomaca koji nemaju nikakve veze sa holivudskom mašinerijom. Pokazalo se, po ko zna koji put, da latino zavodnici nikad neće izaći iz mode, a za to je nesumnjivo kriva televizijska produkcija, koja je poslednjih godina ponovo u naponu snage. Najnovije istraživanje javnog mnenja, naročito ženskog dela populacije, pokazalo je da su momci iz planetarne senzacije „Casa del Papel“ već davna prošlost, a među članovima nove zgodne ekipe glumaca koja ih je bacila u senku je i junak naše priče.

Profimedia

 

Igranje na mačo kartu u eri kada se „mačizam“ polako povlači u stranu u ovom slučaju ispostavilo se kao mudra taktika. Da će Kasas postati fatalno privlačan bilo je jasno još kada ga je svet prvi put zapazio u „Specijalnom odredu“, a krimi mustru pratio je i u ostvarenjima „Toro“, „El bar“, „Nevidljivi gost“, „Stanar“, „Adios“, izuzetnom uspešnim i sa one strane Atlantika, gde je probijanje holivudske barijere skoro nemoguća misija. Za planetarnu popularnost zaslužna je i uloga u filmu „Tri metra iznad neba“, a ko prati špansku produkciju seća se i „Letnje kiše“ u režiji Antonija Banderasa, „Opsesije“, „Ličnih motiva“, „Neonskog mesa“...

Pročitajte: Više ne liči na zavodnika zbog koga svima klecaju kolena - Mario Kasas u novom izdanju

Netflix

 

Mario Kasas rođen da bude slavan 

Videli smo kako se kalio Mario Kasas, a sada – nešto sasvim lično. Rođen je u Korunji i ovog juna proslavio je 35. rođendan. S obzirom na to da potiče iz radničke porodice, nije imao nekih pretenzija prema svetu umetnosti, ali se, čudnim spletom životnih okolnosti, našao u „sedmoj“. Sa roditeljima, braćom i sestrom 1994. godine preselio se u Barselonu. Verovao je da će postati vatrogasac ili policajac, nešto društveno korisno, možda fudbaler, ako bude imao sreće, ali “osladila” mu se kamera sa kojom se sreo u srednjoj školi snimajući reklame. Shvatio je da bi, zahvaljujući dobrom izgledu, mogao sasvim pristojno da zarađuje kao model, čime se i bavio kada je otišao u Madrid. Na prijemni za renomiranu školu glume Kristine Rote prijavio se bez mnogo nade da će proći ispit. Ipak, talentom je očarao članove žirija i glatko prošao. Kad mu je već pružena šansa, rešio je da je što bolje iskoristi. I evo ga sada na krovu sveta.

Guliver Getty Images

 

Kada je odlučio da se preseli u Madrid, Mario je poveo celu porodicu. Roditelji su ga dobili kad su bili jako mladi, zapravo maloletni, pa nije čudo što su svi toliko bliski. Sledeći njegove korake, za glumu su se zainteresovala i mlađa, ništa manje zgodna braća Oskar i Kristijan, koji su se ubrzo našli na radaru lepšeg pola i udaru medija.

Pročitajte: Mario Kasas zagolicao maštu fanova - Stiže iznenađenje?! 

Ljubavni život popularnog Španca u fokusu je možda i više od njegovih uloga. Uzbudljiva emotivna lista otkriva da su mu najveća slabost – koleginice (opet se izvinjavamo Nataši). Dok je snimao „Tri metra iznad neba“ zabavljao se sa Marijom Valverde, potom mu je za srce zapala Blanka Suarez, sa kojom je igrao u seriji „Barka“, a onda i egzotična Berta Vaskez, koju je sreo na setu filma „Palme u snegu“. Od prošlog leta u vezi je sa koleginicom iz Belgije Deborom Fransoa. Upoznali su se, pogađate, na snimanju. Reč je o trileru „Bolničar“. Film zbog pandemije nije otišao u bioskope, ali je jesenas sa ogromnim uspehom prikazan na „Netfliksu“, platformi kojoj je Mario Kasas već postao nešto kao zaštitni znak.

HELLO!

 

 

Komentari (1)

Loading
Sasa Milosevic 09:17 06.07.2021
Odgovori

Na pomolu je novi brak Natase Bekvalac(do sada se bar 10 puta udavala).Dali neko moze da joj objasni da moze da se ******* a da ne mora da se venca....

HELLO! hellomagazin