Ljubav iz rane mladosti: Suprugu Buleta Goncića retko viđamo u javnosti (foto)

Ljubav iz rane mladosti: Suprugu Buleta Goncića retko viđamo u javnosti (foto)

Autor: | 30/06/2021

0

Supruga Svetislava - Buleta Goncića - glumčeva najveća podrška i oslonac tri decenije

Svetislav ‒ Bule Goncić, pozorišni, filmski i televizijski glumac, rođen je pre 61 godinu, a u braku je već 32. Više od polovine života proveo je sa Gordanom, koju je upoznao u ranoj mladosti.

‒ Nas dvoje smo zajedno već 37 godina, od toga 32 u braku. Čoveče! Da ne poveruješ, a kao da je juče bilo. Nemam pojma kako je sve počelo, kao i svi muškarci, uostalom. Za razliku od nje, koja sve detalje i datume pamti ‒ otkrio je glumac u ispovesti za televiziju „Kurir“.

Pročitajte: Svetislav Goncić - Mislio sam da ću umreti, posledice korone i dalje osećam

Boško Karanović

 

Bule i Gordana imaju dve ćerke, Isidoru i Aleksandru, na koje su vrlo ponosni.

‒ Srećan sam što smo se i profesionalno i biološki ostvarili. Što imamo lepu porodicu i što smo tako vezani. Porodica je moja velika podrška. Zbog dece, sve što radim ima smisla ‒ ističe Bule Goncić i otkriva kako se ophodio prema ćerkama tokom njihovog odrastanja.

‒ Uvek sam govorio da roditelji ne treba da vaspitavaju svoju decu, već samo treba da budu dobri. Jer deca imitiraju roditelje. Mi smo našim ćerkama, u okviru naših mogućnosti, pružili pre svega ljubav, slobodu izbora i podržavali smo ih na njihovom putu.

Pročitajte: Supruga Svetislava - Buleta Goncića zaslužna je za njihov sklad, glumac kaže - Održati brak tri decenije može biti umetnost

Boško Karanović

 

Gordana Goncić po profesiji je dramaturg. Dugo je bila angažovana u Ateljeu 212, a poslednjih godina je na čelu Kulturnog centra Beograda.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti