Nije mogao da izdrži bolove: Dragan - Gagi Jovanović hitno hospitalizovan, oglasio se iz bolnice

Nije mogao da izdrži bolove: Dragan - Gagi Jovanović hitno hospitalizovan, oglasio se iz bolnice

Autor: | 29/06/2021

0

Dragan Gagi Jovanović hospitalizovan

Glumac Dragan ‒ Gagi Jovanović primljen je u petak oko dva sata posle ponoći u Klinički centar u Beogradu, gde je, zbog nepodnošljivih bolova u stomaku, smešten na odeljenje gastroenterologije. Ispitivanja traju već nekoliko dana, a poznati umetnik još je u bolnici, piše „Kurir“.

Inače, ovo nije prvi put da Jovanović ima zdravstvenih problema. Pre tri godine čak je odlučio da se na neko vreme povuče iz posla. Lekari su ga zbog diskus hernije slali na operaciju, ali se on ipak odlučio za alternativne metode lečenja.

Pročitajte: Dragan - Gagi Jovanović hospitalizovan, oglasila se ćerka Anđela - Mama i ja smo tati najveća podrška i pomoći ćemo mu da ozdravi

Mirko Tabašević

 

‒ Istina je da se povlačim sa scene na izvesno vreme. Poslednjih godina trpim velike bolove u leđima prouzrokovane diskus hernijom. Posle svake predstave koju odigram osećam se veoma loše, treba mi nekoliko dana da se koliko-toliko oporavim. Povlačim se na kraju pozorišne sezone, u junu ili julu. Ne znam koliko će pauza potrajati. Možda jednu, možda dve ili tri godine ‒ ispričao je tada za Gloriju.

Poznati glumac oglasio se za „Telegraf.rs" i otkrio u kakvom je trenutno stanju: 

- Nisam još izašao kući, ali trebalo bi uskoro. Sve je u redu, dobro sam, sve je okej. Gastritis neki, ništa strašno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin