Njegovoj sreći nema kraja: Alek Boldvin postao otac sedmi put

Njegovoj sreći nema kraja: Alek Boldvin postao otac sedmi put

Autor: | 02/03/2021

0

Dete Aleka Boldvina rođeno 8. septembra 2020. godine, Romeo Alehandro David,  godine peto je njega i supruge Hilarije, a Alekovo šesto, jer on ima ćerku Irsku iz prvog braka sa Kim Bejsinger. Sada je kao grom iz vedra neba usledila nova radosna vest iz doma Boldvinovih.

Pročitajte: Hilaria raznežila fotografijama: Dete Aleka Boldvina je pravi heroj

Instagram @hilariabaldwin

 

 

Na „Instagramu“ je nastala opšta pometnja kada je instruktorka joge i glumica podelila fotografiju sa decom uz opis ,,7“, svima jasno stavljajući do znanja da je njihova porodica bogatija za još jednog člana. Istu fotografiju uz opis ,,Moj život“ podelio je i čuveni glumac.

Srećna vest usledila je samo pet meseci nakon što je otkriveno da je Hilarija rodila još jednog sina posle dve godine borbe za potomstvo i dva spontana pobačaja. Proširenje njihove porodice za magazin ,,People“ potvrdio je i izvor blizak Boldvinima, ali nije otkriveno da li je mali dečak usvojen ili ga je na svet donela surogat-majka.


Pročitajte: Hilarija Boldvin prolazi težak period: Ne znam šta je sa mojom bebom

 

 

Pre nedelju dana supruga slavnog glumca podelila je pomenutoj mreži snimak na kome se mazi sa novorođenom bebom uz opis ,,Zahvalnost“, ali to nije privuklo pažnju javnosti, verovatno zato što se mislilo da je to snimak sa njihovim najmlađim sinom.


Inače, Alek i Hilarija venčali su se 2012. pošto je glumac gotovo deset godina proveo sam posle razvoda od prve supruge, glumice Kim Bejsinger. Pomislio je da nikada više neće naći ljubav, ali to se promenilo kad je sreo 26 godina mlađu Hilariju, u leto 2011. Kako su tada pisali strani mediji, glumac je navodno uočio instruktorku joge, te joj je prišao rekavši: „Mislim da se znamo“. Potom joj je uručio vizitkartu i nekoliko dana kasnije njegova buduća supruga pozvala ga je na piće. Prvi put su se zajedno pojavili i potvrdili vezu na crvenom tepihu na dodeli nagrada ,,Tony“, a već narednog juna jedno drugom izgovorili su sudbonosno „da“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin