Aleks Rodrigez udara kontru Džej Lo: Viđa se sa Aflekovom bivšom

Aleks Rodrigez udara kontru Džej Lo: Viđa se sa Aflekovom bivšom

Autor: | 22/06/2021

0

Bivša devojka Bena Afleka ima novog partnera - ni manje ni više nego Aleksa Rodrigeza

Ljubavna priča Dženifer Lopez i Bena Afleka dobila je nastavak „Benifer 2“, 17 godina posle raskidanja veridbe. Poslednje fotografije novog‒starog para pokazuju da strasti, i visoke i niske, pršte na sve strane. Ali, izgleda da ni Aleks Rodrigez ne sedi skrštenih ruku.

Nekadašnja bejzbol zvezda i do pre nekoliko meseci verenik zanosne Džej Lo viđen je na žurki sa Aflekovom bivšom devojkom, producentkinjom Lindzi Šukus. Kakav tvist!

Pročitajte: Bivša devojka Bena Afleka ipak nije bivša - Povratak staroj ljubavi (foto)

Profimedia

 

„Page Six“ navodi da su bili prilično bliski na proslavi njenog rođendana proteklog vikenda u Hemptonsima. Odmah je reagovao A-Rodov agent, insistirajući na tome da su njih dvoje samo prijatelji i da se poznaju već 15 godina. Insajderi, pak, tvrde da je Rodrigez inscenirao celu priču kako bi ga paparaci uhvatili na delu. Navodno, želi da se osveti Džej Lo jer mu je slomila srce i ne može da podnese bolnu istinu da se vratila u Benov zagrljaj.

Aflek i Lindzi kratko su se zabavljali. „Plesali su samo jedno leto“, u julu i avgustu 2019. godine, kada je Ben pokušavao da pronađe utehu posle kraha braka sa Dženifer Garner.

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin