Sreća posle teških dana: Udaje se Milena Radulović? (foto)

Sreća posle teških dana: Udaje se Milena Radulović? (foto)

Autor: | 21/06/2021

0

Udaje se Milena Radulović - mlada glumica mogla bi da bude sledeća...

Milena Radulović juče se odlično zabavila na svadbi prijatelja Marka Colića, a najveselije je bilo u trenutku kada je bidermajer dospeo u njene ruke. Da li je mlada „ciljala“ Milenu ili je u pitanju slučajnost – možda i nije toliko bitno. Važno je da mu se glumica toliko obradovala da je na „Instagramu“ istog časa napisala: „Bidermajer je moj, šta da vam kažem prijatelji“.

Pročitajte: Malo ko zna da je unuka Nade Obrić naša sjajna glumica, čija je stravična sudbina nedavno šokirala region 

Instagram

 

Bidermajer je dobar nagoveštaj, ali je za svadbu neuporedivo važnije imati mladoženju, a Milena se po tom pitanju nije izjašnjavala. Ostala je suzdržana i kada se nedavno pisalo i pričalo da je od prošle godine u vezi sa tridesetšestogodišnjim Sergejom Torčilinom, ruskim producentom, koga je upoznala na snimanju filma „The Superdeep“. Sergej je jedan od producenata ovog naučnofantasičnog ostvarenja, a Mileni je poverena glavna uloga. Budući da je film sniman u uslovima pandemije, ekipa nije imala mnogo kontakata sa ostatkom sveta, pa su mogli da se dobro upoznaju. Korak po korak, saradnju su obojile emocije.

Udaje se Milena Radulović - "Bidermajer je moj!"

Instagram

 

Podsetimo se da su se Mileni vrata velikog ruskog filmskog tržišta otvorila zahvaljujući glavnoj ženskoj ulozi u filmu „Balkanska međa“, rađenog u rusko-srpskoj koprodukcija. Ubrzo, Rusija je do te mere osvojila srce lepe i hrabre glumice da je nedavno na pitanje da li se tamo oseća kao kod kuće odgovorila:

‒ Da, osećam se kao da imam dva doma. Blizak mi je spontani odnos prema životu, hrana, a velika Moskva i široke i duge ulice me inspirišu. Votka mi je takođe super (smeh). Jedino mi ruski humor nije blizak našem, on je u odnosu na naš baš politički korektan, i u Moskvi se uvek manje smejem.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još