Strasti se ne smiruju: Emina Jahović otkrila nove detalje suđenja sa Mustafom

Strasti se ne smiruju: Emina Jahović otkrila nove detalje suđenja sa Mustafom

Autor: | 18/06/2021

0

Sinovi Emine Jahović - iako fizički liče potpuno su različiti...

Niko nije bio srećniji od nje, sinoć. Nakon preduge pauze usled pandemije korona virusa, Emina Jahović je održala prvi koncert u srpskoj prestonici prethodne večeri. Pevačica je pred nastup bila veoma ushićena i pod blagom dozom treme, zbog mase ljudi koja je čekala da izađe na binu.

Pre nastupa obratila se medijima koji su došli da je podrže, a nezaobilazna tema je svakako bio odnos sa bivšim suprugom, Mustafom Sandal, kao i njihovi sinovi koji su sada već veliki momci. Poznata po iskrenim odgovorima, Emina je i ovaj put objasnila sve što je interesovalo javnost, te je tako otkrila da sa ocem svojih sinova nema nikakvu komunikaciju, i da se već nekoliko meseci sude zbog alimentacije.

Pročitajte: Sinovi Emine Jahović centar su njenog sveta - Mustafa će uvek biti otac moja dva sina, ali ništa više od toga

Ćem Talu

 

- Ja stvarno nisam tip koji je ikad bio, iz bilo kojih razloga, na sudu. Nikada nisam imala problema ni sa novinarima, niti bilo kim. Ovo je moralo tako biti - odgovorila je Emina na pitanje zašto je do toga došlo i dodala da joj je veoma bitno da njihovi sinovi ne osete nesuglasice između roditelja.

S obzirom na to da su joj sinovi rođeni u Turskoj i da tamo odrastaju, interesantna je činjenica da Srbiju obožavaju. Kako kaže ponosna majka, iako fizički veoma podsećaju jedan na drugog, Jaman i Javuz su karakterno potpuno suprotni.

Pročitajte: Mustafa Sandal preboleo Eminu uz dve decenije mlađu plavušu, par proslavio važan datum (foto)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

– Moj stariji sin je potpuno naš, Jaman obožava Srbiju i naš jezik. Pričamo na srpskom i nisam verovala da će se to desiti. Mnogo voli Andriju Miloševića i Anđelku Prpić. Inače, ne prati turske serije i filmove, samo strane. Javuz je jutjuber i mali akademik, on se malo razlikuje - sa osmehom je objasnila lepa pevačica za portal nova.rs

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin