Suprugu sve za ljubav: Ovako je Jelisaveta Orašanin čestitala Milošu rođendan (foto)

Suprugu sve za ljubav: Ovako je Jelisaveta Orašanin čestitala Milošu rođendan (foto)

Autor: | 19/03/2021

0

Rođendan Miloša Teodosića u njihovom domu u Bolonji dočekan je uz sjajnu atmosferu i prelepo iznenađenje za koje je zadužena Jelisaveta Orašanin. Naš uspešni košarkaš danas puni 34 godine, a preslatka četvoročlana porodica u Italiji je napravila bajkovitu proslavu. 

Pročitajte: Teodosići ponovo slave - Miloš i Jelisaveta presrećni, a sve zbog male Petre

Ata images

 

 

Iako je u njihov dom nedavno stiglo pojačanje, i Jelisaveta je u potpunosti posvećena sinu Bogdanu, kao i starijoj ćerkici Petri, glumica je odlučila da suprugu spremi njegovu omiljenu poslasticu. 

Instagram printscreen

 

 

Vešta u kuhinji, Jelisaveta je Milošu lično spremila tortu u obliku srca, a sa fanovima je podelila i čitav proces izrade. 

Pročitajte: Jelisaveta i Miloš Teodosić spremni za novi početak - Par kupuje kuću u jednom od najbogatijih gradova Italije?

 

- Volim da kuvam, tako da mi ništa ne bi bio problem da napravim. Mada, mnogo je lepše kada ti neko drugi spremi, recimo krofne - rekla je nedavo kroz smeh glumica za "Blic". Iako Jelisaveta nije otkrila recept za omiljenu poslasticu njenog supruga, verujemo da će to uskoro i učiniti, jer su fanovi oduševljeni i mole je da isti postavi na svoj profil na "Instagramu".

Ali umesto recepta, Jelisaveta je posle dužeg vremena objavila fotografiju sa svojim voljenim suprugom, koja je sve njene pratioce oduševila. 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti