Edinova i Ivanina ljubavna priča završila se krahom: Kada ju je danas slučajno ugledao, Škorić je javno priznao šta oseća

Edinova i Ivanina ljubavna priča završila se krahom: Kada ju je danas slučajno ugledao, Škorić je javno priznao šta oseća

Autor: | 09/06/2021

1

Ivana i Edin Škorić - ljubav koja nikada neće izbeledeti 

Uspehe naše nekadašnje odbojkaške reprezentacije, čiji je član bio i Edin Škorić, čitava nacija obožavala je i pratila u stopu. Gde su, šta rade, sa kim se viđaju, koga vole, samo su neka  pitanja na koje je javnost želela da zna odgovor. Srećan, zaljubljen i sa obe noge na zemlji, Edin tada nije krio da je njegova najveća ljubav supruga Ivana Nikolić

Pročitajte: Edin Škorić - Slavni odbojkaš otkrio svoju ljubav

Edin je zbog Ivane ostavio tadašnju devojku, misicu Jelenu Jakovljević, venčali su se i dobili dvoje dece Andreu i Aleksu. Postavivši porodicu na prvo mesto, manekenka je supruga pratila u inostranstvo zbog karijere, pa su malo-pomalo mnogima bili uzor za srećan brak. Nažalost, razveli su se 2009. godine i tako nisu uspeli da istraju u onoj „dok nas smrt ne rastavi“.

Ivana i Edin Škorić odlučili su da zauvek ostanu sjajni prijatelji 

U godinama koje su usledile naš proslavljeni odbojkaš nastavio je svoj život, ali je uvek isticao da mu je Ivana veliki prijatelj i da bi za nju i decu sve učinio. 

‒ Sa Ivanom imam dvoje dece, ona je divna majka i divan čovek, i ne postoji nijedan razlog da ne budemo u sjajnim odnosima. I deci to mnogo znači jer rastu u normalnom okruženju – rekao je nedavno Edin Škorić na televiziji „K1“. 

Pročitajte: Igor Starović - Edin Škorić mi je spasao život

Mirko Tabašević

 

Da Edin i Ivana Škorić zaista neguju prijateljski odnos govori i njegova poslednja objava na „Tviteru“. Naime, uživajući u svom domu, u jednom trenutku ugledao je Ivanu na malom ekranu. Emocije su ga preplavile i odlučio je da sa svima podeli koliko je ponosan na nju. 

„Bivša žena pokidala je maraton. Svaka čast i naklon do poda“, oduševljeno je napisao Škorić. 

Ivana je prilikom ovog gostovanja na televiziji „K1“ otkrila da nikada nije volela da trči, trenira niti da se bavi fizičkim aktivnostima, ali ju je zdravstveni problem na to primorao.

‒ Zbog jednog zdravstvenog problema preporučili su mi da trčim, pa sam počela i ‒ zavolela sam ga ‒ ispričala je Ivana i dodala da je trčanje jeftinije od psihoterapije.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još