Zavrteo je mozak ženama svih generacija, a srce poklonio samo jednoj: Upoznajte devojku Damijana Davida

Zavrteo je mozak ženama svih generacija, a srce poklonio samo jednoj: Upoznajte devojku Damijana Davida

Autor: | 27/05/2021

0

Devojka Damijana Davida - Vizija idealne žene

Iako se održava već 65 godina, ne pamti se kada je „Pesma Evrovizije“ podigla ovoliko prašine. Što zbog činjenice da svi jedva čekamo da se vratimo normalnom životu i zabavi, što zbog atraktivnosti učesnika i mnoštva kvalitetnih kompozicija. Najviše pažnje je, već znamo, izazvao pobednik, italijanski bend „Maneskin“, a još više frontmen neobičnog imidža Damijano David.

Pročitajte: Spektakl u Roterdamu - Italija je pobednik 65. Evrosonga (foto/video)

EBU / Andres Putting

 

 

Nije se ni nadao da će preko noći postati seks simbol i oduševiti armije žena širom sveta, uključujući našu „uraganku“ Sanju Vučić. Afera kokain zaboravljena je istog časa kada je test potvrdio da je zgodni pevač negativan na narkotike. To se možda ne uklapa u njegovu pojavu i nade nekih da će pobeda biti poništena, ali – ko gubi, ima pravo da se ljuti.

„Maneskin“ je nesumnjivo muzičko otkriće godine, mada bend nije nepoznat na Apeninima. Grupu su pre nekoliko godina osnovali basistkinja Viktorija de Anđelis i gitarista Tomas Rađi, dok su još išli u srednju školu, a nešto kasnije pridružili su im se lid-vokal Damijano David i bubnjar Itan Torkio.

Pročitajte: Uragan Srbija pogodio Evropu - Sanja, Ksenija i Ivana briljirale u Roterdamu (foto / video)

Thomas Hansens

 

Damijano je rođen 8. januara 1999. u Rimu. Veoma je vezan za majku i brata, što ističe u svakom intervjuu. Upisao je studije muzike, ali je odustao kada se sa bendom posvetio takmičenju „Iks faktor“, gde su stekli zavidnu popularnost. Trijumf na ovogodišnjem „Sanremu“ nije očekivao, jer ni pesma ni nastup nisu baš prema konvencijama te smotre. Po tradiciji, pobednik čuvenog festivala lakih nota predstavlja Italiju na Pesmi Evrovizije. Iako se izbor „Maneskina“ mnogima nije dopao, članovi benda uspeli su da ih prijatno iznenade i „pehar“ posle skoro tri decenije donesu u Rim.

Pročitajte: Jelena Karleuša o Evroviziji - Naše devojke su bile odlične, ali po lokalnim standardima, Evropa traži nešto drugo

Profimedia

 

Damijano David zavrteo je mozak damama svih generacija. Autentičan koliko i sam rokenrol na italijanski način, odmah im je zapao za oko, pa su, čim je stigao u Roterdam, počele da istražuju njegovu ljubavnu prošlost. Na početku su bile ubeđene da „ima nešto“ sa basistkinjom Viktorijom, ali je demantovao šuškanja izjavom da će mu ona zauvek biti najbolji prijatelj.

Njegov Instagram odjednom je postao svima zanimljiv. Broj pratilaca naglo se povećao, a tamo su o njemu mogli da saznaju mnogo više nego sa pres-konferencija. Tako je, na primer, pisao o svojoj viziji idealne žene.

‒ Nemam neki prototip, svako telo smatram lepim. Ali, mora da bude u harmoniji. Volim i vrlo mršave devojke sa malim grudima, kao i zaobljene figure sa izraženim oblinama i velikim grudima. Samo neka je sve na svom mestu i ništa preterano. A lepota je subjektivna stvar.

Devojka Damijana Davida - Ko je atraktivna Đorđa

Dovodili su ga u vezu sa glumicom Lukrecijom Petrakom, a pričalo se da se kratko zabavljao i sa Drusilom Guči, jednom od naslednica italijanske modne imperije. Početkom godine saznalo se za manekenku Đorđu Soleri, što je i sam potvrdio objavama na „Instagramu“. Pored jedne zajedničke fotografije napisao je „četiri godine kasnije“. Dakle, njihova veza verovatno toliko i traje. A toliko godina je i Đorđa starija od atraktivnog pevača.

 

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Najnovije vesti