Srbija u finalu Evrovizije! Hurricane oduševio, devojke presrećne: Jedva čekamo subotu! Gledajte nas! (video)

Srbija u finalu Evrovizije! Hurricane oduševio, devojke presrećne: Jedva čekamo subotu! Gledajte nas! (video)

Autor: | 21/05/2021

1

„Hurricane“ u finalu „Evrovizije“! 

Ivana NikolićKsenija Knežević i Sanja Vučić maestralnim nastupom i pevanjem odvele su sinoć Srbiju u finale „Pesme Evrovizije“ pesmom „Loco, loco“. Nastup predstavnica Srbije bio je – uraganski! Bez mane su izvele pesmu „Loco, loco“, što je primetila i publika, koja je zgodne devojke nagradila ovacijama, a čuo se i poneki vrisak. Na kraju nastupa uzvratile su: „Volimo vas!“

Pročitajte: Zapalile Roterdam i na drugoj probi - Uraganke korigovale sitne nedostatke i nastup dovele do perfekcije (foto)

EBU / Andres Putting

 

„Hurricane“ u finalu Evrovizije, devojke jedva čekaju subotu

Posle fantastičnog nastupa, koji su pored naših komentarisale i svetske face, članice sastava podelile su i prve reakcije nakon što su voditelji u Roterdamu pročitali da ćemo nastup „uraganki“ gledati i u subotu!

‒ Presrećne smo što smo prošle u finale! Ostvarila nam se ogromna želja i jedva čekamo subotu. Komentari su sjajni, publika i fanovi su oduševljeni, tako da smo prezadovoljne ‒ rekle su članice sastava Hurricane za „Mondo“ i zahvalile timu koji ih je bodrio svake sekunde nastupa.

‒ Značila nam je podrška našeg kompozitora Nemanje Antonića, kao i saradnika na pesmi Darka Dimitrova koji su bili sa nama u grin rumu i bodrili nas. Bila je tu i naša Marija Šerifović koja nam je takođe bila ogromna moralna podrška i prezahvalne smo joj na svemu.

Za kraj su poručile:

‒ Gledajte nas u subotu!

EBU / Andres Putting

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin