Jelena Jovičić razvela se po drugi put: Deci je rastanak teško pao

Jelena Jovičić razvela se po drugi put: Deci je rastanak teško pao

24/05/2021

1

Jelena Jovičić ‒ Razvod od drugog supruga posle sedam godina braka 

Dramska umetnica Jelena Jovičić (44), prvakinja Pozorišta na Terazijama, iako je nedavno doživela slom drugog braka, hrabro gleda napred uverena kako na sadašnjeg emotivnog partnera ne sme da prenosi loša iskustva stečena u bračnim zajednicama. Jelena je u intervjuu za magazin Gloria prvi put govorila o razlozima zbog kojih se, posle sedam godina braka, odlučila za rastanak od drugog supruga

‒ Javili su se nemiri i pitanja na koja nisam umela da pronađem odgovore. Kada se to dogodi, čovek treba sam sa sobom da porazgovara i da bude vrlo iskren, da kaže sebi da li želi da tako nastavi ili da nešto menja. Iskreno, isprva nisam bila svesna šta mi to ne prija, samo sam znala da to više nije to. Sećam se, bio je „Sveti Jovan“, bila sam sama, i posle tog unutrašnjeg dijaloga zaključila sam da dalje treba da nastavim sama. Oboje smo osećali neko nezadovoljstvo, nijedno od nas se očigledno nije više osećalo dobro. Odluku nisam donela stihijski, sazrevala je godinama. Čak smo poslednje leto proveli zajedno na moru sa decom, da bih posle toga uvidela da je razvod najbolje rešenje ‒ otkrila je Jelena Jovičić.

Pročitajte: Glumica stala na ludi kamen - Jelena Jovičić se tajno udala na Kipru

Petar Đorđević

 

Jelena Jovičić - Razvod je teže podnela ćerka

Glumica ne krije da je njenoj deci, sinu Mateji i ćerki Anđeli, razvod roditelja teško pao. 

‒ Najteže mi je bilo da deci objasnim da ne želim više da živim tako i da oni shvate da nas dvoje nismo dobar primer, jer su oni deca. Ne znaju oni šta mi osećamo. Mislim da je brak roditelja deci primer da i oni kasnije svoje zajednice grade delimično po ugledu na taj model. Nisam želela da imaju pogrešnu sliku o odnosu partnera. Deci je naš rastanak u početku teško pao, naravno, svako dete bi volelo da njegovi otac i majka ostanu zajedno. Sin iz prvog braka Mateja je već veliki, ima 13 godina, i mogla sam da mu objasnim, dok je ćerka to teže podnela jer je reč o njenom tati. 

Pročitajte: Jelena Jovičić - Ljubav prema mjuziklu me zadržava, ali razmišljam o odlasku iz Srbije

Petar Đorđević

 

Jelena Jovičić priznala je da je drugi razvod doživela veoma emotivno i posle nekog vremena krenula je na psihoterapije koje su joj mnogo pomogle. 

‒ Odlučila sam da ubuduće dozvolim sebi da budem srećna i zadovoljna osoba. Da na sadašnjeg partnera ne prenosim loša osećanja koja sam stekla iz prethodnih iskustava i da ih ostavim iza sebe. Nikada nije kasno da čovek bude srećan ‒ zaključila je glumica u intervjuu za Gloriju

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Petar Đorđević