Ženi se Aleksandar Mitrović: Srpski reprezentativac za vikend staje na “ludi kamen”

Ženi se Aleksandar Mitrović: Srpski reprezentativac za vikend staje na “ludi kamen”

Autor: | 24/05/2021

0

Ženi se Aleksandar Mitrović - u subotu će Kristini konačno izgovoriti sudbonosno "da"

U jeku glasina da legendarni trener Žoze Murinjo, koji je nedavno seo na klupu „Rome“, u timu iz „večnog grada“ želi da vidi i Aleksandra Mitrovića stigla je vest da će fudbaler londonskog „Fulama“ ove subote stati na „ludi kamen“.

Pročitajte: O Aleksandru Mitroviću svi pričaju danima, a ona je najzaslužnija za njegov istorijski uspeh (foto)

Ata Images

 

 

Srpski reprezentativac, odnedavno najbolji strelac u istoriji državnog tima, godinama je u vezi sa lepom Kristinom, ćerkom poznatog trenera Aleksandra Janjića, sa kojom ima sina Luku i ćerku Nađu. Ipak, zgodni par do sada nije ozvaničio svoju ljubav. U pauzi između utakmica u „Premijer ligi“ Mitrović i njegova izabranica napokon su se odlučili i na taj korak, a venčanje je zakazano u beogradskom restoranu „Topčiderac“.

Uspešni fudbaler uvek ističe da energiju i inspiraciju pronalazi u porodici, koju je zasnovao veoma mlad. Kada nije na terenu, slobodne trenutke posvećuje Kristini i deci.

Ženi se Aleksandar Mitrović - Kristina je sve promenila

 

 

‒ Porodica je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Osećaj da vas neko čeka kod kuće kada dolazite sa treninga, utakmice ili putovanja tera me da radim više i bolje. Kada sam postao otac, sve se iz korena promenilo. Odjednom više nisam bio najbitniji ja, već žena i deca. Zato svaki trenutak želim da provedem sa njima – otkrio je Aleksandar tajnu svog uspeha.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još