Voleli ste ih kao veliku i malu Zone: Katarina Radivojević i Jana Milosavljević u žiži javnosti

Voleli ste ih kao veliku i malu Zone: Katarina Radivojević i Jana Milosavljević u žiži javnosti

Autor: | 18/05/2021

0

Dragan Bjelogrlić, Anđela Jovanović, Katarina Radivojević, Feđa Štukan i Nela Mihailović prihvatili su se odgovornog zadatka da na velikom platnu ožive likove koje je pre više od jednog veka “stvorio” čuveni Bora Stanković. Reč je dugoočekivanom filmu “Nečista krv – greh predaka”, u režiji Milutina Petrovića, nastalom na osnovu davno izgubljenog scenarija Voje Nanovića, po mnogima jednog od najvećih scenarista bivše Jugoslavije.

Pročitajte: Holivudski povratak Katarine Radivojević - Svi pričaju o ovom modnom izdanju (foto)

Promo

 

‒ Dobila sam ulogu Cone. Biram da me pamte po dobrim i kvalitetnim ostvarenjima, a već neko vreme u prilici sam da se pojavim samo u onim projektima koji su mi interesantni i koji su inspirativni za moje glumačko biće ‒ otkrila je Katarina Radivojević u intervjuu za HELLO!, pre nekoliko meseci, da ćemo je gledati u novoj verziji “Nečiste krvi”.

Pročitajte: Katarina Radivojević - Glasine o mom “neobuzdanom temperamentu” dobrim delom su preuveličane

Lepa glumica, koja se proslavila naslovnom ulogom u “Zoni Zamfirovoj”, filmu koji se bavi prilikama na jugu Srbije s kraja 19. veka, još jednom će ući u kostim iz te epohe. Ovog puta uloga je drugačija.

‒ Cona je hraba i svoja. Mogu reći da je išla ispred svog vremena, nije pristajala da bude podređena u svetu pravljenom po meri muškaraca. Zanimljivo je da u filmu jašem. Tu veštinu savladala sam još pre deset godina, kada sam u Hrvatskoj snimala seriju “Najbolje godine”. Ovo je bila prilika da se podsetim tog iskustva ‒ ispričala je Katarina.

Katarina Radivojević i Jana Milosavljević - mala i velika Zone

printscreen

 

Zonu Zamfirovu iz mlađih dana u nekoliko scena odigrala je tada jedanaestogodišnja Jana Milosavljević. O simpatičnoj i talentovanoj devojčici mediji su u to vreme pisali tek kao o ćerki Neše Milosavljevića, frontmena grupe “Galije”. Jana je u međuvremenu porasla i završila fakultet, a gluma je postala njen životni poziv.

Pročitajte: Vraća se Zona Zamfirova (video)

Dragana Udovičić/BDP

 

Sa kolegom Filipom Gajićem, bivšim mužem Lucije Šerbedžije, Jana je pre četiri godine dobila sina, za koga su izabrali ime Joakim.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin