Vraća se Zona Zamfirova (video)

Vraća se Zona Zamfirova (video)

Autor: | 05/01/2017

0

Najgledaniji srpski film svih vremena dobio je nastavak. Premijera dugo iščekivanog ostvarenja "Zona Zamfirova drugi deo" zakazana je za 24. januar u Beogradu, a lepu Zone igra mlada Brankica Sebastijanović, dok je uloga Maneta pripala Milanu Vasiću.

Skoro 15 godina nakon što je ekranizovana ova velika ljubavna saga, scenaristi Ivana i Miroslav Mitić napisali su priču o tome šta se dogodilo u braku čuvenog para dve godine nakon venčanja, režija je poverena Jugu Radivojeviću, a iza produkcije filma stoje Pink international i produkcija "Vrati se Zone".

Glavni protagonisti i njihova borba da sačuvaju brak i dalje su smešteni između 1905. i 1908. godine, a producent filma Miroslav Mitić, u čijoj produkciji je realizovana i prva "Zona Zamfirova", ističe kako je kroz omiljenu ljubavnu priču dočarana lepota naše zemlje u tom periodu, ali i problemi sa kojima se suočavaju mladi bračni parovi.

- Obuhvatili smo nekoliko krucijalnih porodičnih problema koji jednako tište mlade ljude i tad i sad. Uveren sam da će film na najlepši način promovisati porodicu i naše društvo - naglašava Mitić, dok Vasić kaže kako mu se čini da je uloga Maneta pisana upravo za njega.

- U filmu imamo tragediju, dramu, komediju, akciju i srećan kraj, sve što je potrebno za pravi, veliki film - kaže Milan.

Inače, glumačke zvezde filma poput Ljiljane Stjepanović, Ljiljane Dragutinović, Tanje Bošković, Milana Laneta Gutovića, Nikole Ristanovskog, Ivana Bekjareva, Branka Đurića, Milana Kalinića, Stefana Buzurovića, Ive Stefanović i mnogih drugih učinili su da "Zona Zamfirova drugi deo" u susret predpremijerama koje krecu po Srbiji već od 18. januara, a u zemljama Evropske unije od 26. januara, izazove ogromno interesovanje, a sve ukazuje i na to da će baš kao nekada okupiti publiku u bioskopu.

Komentari (0)

Loading
Bojan promo