Ceca primila drugu dozu vakcine i predstavila novi imidž (foto)

Ceca primila drugu dozu vakcine i predstavila novi imidž (foto)

Autor: | 14/05/2021

1

Ceca Ražnatović - Revakcina primljena, novi izgled predstavljen...

‒ Vakcinacija je naša moralna obaveza i način da zaštitimo pre svega sebe, a potom i svoju porodicu, prijatelje, sve ljude sa kojima dolazimo u kontakt. Svi stalno govorimo koliko smo željni normalnog života, pa hajde zajedno da se potrudimo da se to desi što pre – rekla je Ceca Ražnatović pre tri nedelje, kada je došla na „Beogradski sajam“ po prvu dozu „Sinofarm“ vakcine.

Pročitajte: Najlepši Uskrs do sada - Ceca i mali Željko oduševili prisutne u Hramu Svetog Save (foto)

Boško Karanović

 

Pažnja koju je jedna od najvećih zvezda ovih prostora tada izazvala bila je enormna, vest su preneli svi mediji u regionu, a i šire. Tri nedelje kasnije, na istom mestu usledio je isti „cecotres“.

Pevačica je stigla nasmejana i hrabro zavrnula rukav pred revakcinaciju, a ovom prilikom predstavila je i novi imidž. Sada ima nešto tamniju kosu i šiške, koje su, kažu frizeri, ove sezone u trendu. Na Sajam je došla u ležernoj, elegantnoj varijanti, u belom od glave do pete.

Pročitajte: Ceca se vakcinisala na Beogradskom sajmu, evo i kojom vakcinom

Boško Karanović

 

Na pitanje novinara kako se osećala posle prve doze odgovorila je da nije bilo nikakvih nuspojava, a i da je već imala određenu količinu antitela, s obzirom na to da je prošlog leta preležala koronu.

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još