Ženi se unuk Šabana Šaulića: Verenica Luke Adžića proslavila devojačko veče (foto)

Ženi se unuk Šabana Šaulića: Verenica Luke Adžića proslavila devojačko veče (foto)

Autor: | 14/05/2021

0

Unuk Šabana Šaulića Luka Adžić i njegova verenica Aleksandra Ličina uskoro će postati roditelji. A pre nego što u njihov dom stigne jedna devojčica, mladi par rešio je da ozvaniči vezu.

Pročitajte: Ilda Šaulić - Stiže nam još jedna princeza

Instagram

 

Lepa Aleksandra juče je proslavila devojačko veče i sve to dokumentovala na „Instagramu“. Nasmejana i dobro raspoložena, blistala je u uskoj zelenoj haljini koja je ocrtavala njen trudnički stomak.

„Hvala što ste razlog zbog kojeg se smejem. Znate vi...“, napisala je uz simbol beskonačnosti i emotikone srca i prstena.

Pročitajte: Deda mu je bio sve - Luka Adžić pati sam u tišini

Luka i Aleksandra u vezi su dve godine, a mladi fudbaler jednom je otkrio da mu je verenica bila najveća podrška tokom teških trenutaka.

„Na današnji dan je sve počelo. Želim da ti zahvalim za beskrajnu ljubav koju mi pružaš iz dana u dan, pored tebe je sve lakše, osećam se kao najvoljenija osoba na svetu. Kada sam u teškim trenucima, uvek znaš pravu reč, uvek si moja podrška u svemu, i tek ćeš biti! Današnji dan je poseban, upoznao sam osobu koja je drugi deo mene. Očekuje nas još puno lepih trenutaka sa našom budućom ćerkicom, i znam da ćeš biti najbolja mama na svetu. Radujem se svemu što dolazi. Volim te“, napisao je Luka na „Instagramu“.

Pročitajte: Unuk Šabana Šaulića postaje tata

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Adzic (@adzinho17)

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin