Deda mu je bio sve: Luka Adžić pati sam u tišini

Deda mu je bio sve: Luka Adžić pati sam u tišini

21/02/2019

0


Luka Adžić (21), unuk Šabana Šaulića, nakon saznanja da je njegov deda poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, povukao se u sebe i ne prestaje da plače.

- Luka ne može da dođe sebi od šoka. Dedu je obožavao. Možda čak više od svih drugih članova porodice. Ponosan je bio na činjenicu da je baš njegov deda kralj narodne muzike. Ne zna se ko je tačno ponosniji bio, da li Šaban na Luku ili Luka na dedu - ispričao je za VIP magazin jedan od članova velike familije Šaulić i dodao da do Luke trenutno niko ne može da dođe.

- Moj jedini deda, moj dekara, ponosan sam što sam tvoj unuk, beskrajno tužan što nećeš biti pored mene, da delimo naše uspehe. Zauvek u srcu, tvoj Luka - napisao je fudbaler u poslednjem oproštaju, a kako kaže naš izvor, teško mu je i da priča s roditeljima.

Luka Adžić: Dekara moj, beskrajno sam tužan što nećemo deliti naše uspehe

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saban Saulic (@sabanofficial) on Jul 14, 2018 at 1:19am PDT

- On je isključio sve telefone, društvene mreže... Nikome se ne javlja i na sa kim ne želi da razgovara, pa ni sa roditeljima, majkom Sanelom i ocem Ivanom - kaže izvor za VIP i objašnjava razloge takvog ponašanja.

- Luka nikada nikog nije izgubio i zbog toga ne zna kako da se nosi s ovim nemerljivim gubitkom. Prvi put je ostao bez nekog svog, i to ne bez bilo koga, već bez omiljene ličnosti iz svog života. Deda mu je bio sve. Podržavao ga je u nameri da postane fudbaler. Kada je potpisao prvi profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom, deda je bio najponosniji i svima se hvalio. Čak je nosio majicu sa Lukinim likom na kojoj je pisalo: „Moj unuk, moj ponos“ - završava izvor za VIP.

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Miloš Nadaždin/Instagram

Najnovije vesti