Danas je najtužniji dan u životu Ane Nikolić: „Ne, ti nisi otišao, još si tu...“

Danas je najtužniji dan u životu Ane Nikolić: „Ne, ti nisi otišao, još si tu...“

Autor: | 11/05/2021

0

Otac Ane Nikolić Dušan preminuo je na današnji dan pre 23 godine od posledica infarkta. Imao je 43 godine. Poznata pevačica ostala je bez najveće podrške, oslonca i uzora, gubitak ju je trajno promenio, iako je uz majku Miljanu i brata Marka lakše prošla kroz najteži period.

Pročitajte: Ana Nikolić nikad iskrenija - Neka me svi zaborave

U trenutku kada joj je život zadao prvi veliki udarac Ana je imala samo dvadeset godina.

‒ To mi je najteži period u životu. Kada je doživeo infarkt, imao je 43 godine, skoro kao ja sada. Moja tetka, koja je zdravstveni radnik, reanimirala ga je i vratila mu funkcije srca. Bio je 23 dana u komi, iz koje se nikada nije probudio ‒ ispričala je nedavno pevačica.

‒ Prespavala sam sve te dane. Nisam imala snage da ga gledam na aparatima. Do poslednjeg trenutka sam se nadala da će se probuditi. Ali i da se probudio, verovatno bi bio kao biljka jer mu je mozak ostao bez kiseonika. A to bi bilo još gore.

Pročitajte: Ispovest Ane Nikolić - Tara ne zna za smrt, ali mislila je da se njen tata nikada neće vratiti

Dve decenije kasnije Ani Nikolić otac jednako nedostaje, ali je s vremenom naučila da živi s bolom. U početku se, objasnila je jednom prilikom, sa tugom borila tako što je stalno radila na sebi.

‒ Umro je 11. maja, a ja sam tog meseca dala čak šest ispita i očistila godinu na Višoj dizajnerskoj. Otišla sam sa mamom i bratom Markom na more, trudila sam se da nastavim sa životom. Ali kako je vreme odmicalo, bilo je sve teže. Kada prođe neko vreme, shvatiš šta se zaista dogodilo. Prolazila sam kroz razne faze: nekada sam radila kao luda, nekada sam se zatvarala u sobu i danima plakala. I danas imam te momente kada me moje tuge polome.

Pročitajte: Supermama Ana Nikolić napravila bajku za svoju Taru (foto)

Otac Ane Nikolić često se pominje u njenom domu, ona i njena porodica na taj način čuvaju uspomenu, a tu su i fotografije, kao što je ova koju je danas objavila na „Instagramu“.

„Prolazi... lako je reći iz drugog lica... Zašto ne prođe...? Da li ikada prođe? To je samo san, u kredencu još zvekeće porculan... Ne... ti nisi otišao, još si tu...“

Podsetimo, Ana Nikolić pre nekoliko godina objavila je pesmu „Da te vratim“ koju je posvetila pokojnom ocu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin