Bila je Mis Jugoslavije, čuveni holivudski glumac obožavao je njene viceve a onda je nestala: Kako danas izgleda Tamara Šaponjić

Bila je Mis Jugoslavije, čuveni holivudski glumac obožavao je njene viceve a onda je nestala: Kako danas izgleda Tamara Šaponjić

Autor: | 07/05/2021

0

Bila je Mis Jugoslavija, atipična lepotica, voditeljka jedne od najgledanijih emsija...

Tamara Šaponjić - da li vam je poznato to ime? Četrdeset drugi rođendan proslavila je 5. maja i, okružena ljubavlju supruga i sina, verovatno nije ni pomislila da je pre gotovo dve i po decenije nosila titulu Mis Jugoslavije.

Pročitajte: Spavaš li mirno, Kembel Naomi - Sin Bojane Rajić poslao jasnu poruku (video)

Facebook

 

U to vreme išla je u baletsku školu, studirala književnost, pisala pesme, tečno govorila engleski, italijanski i ruski, želela da nauči hebrejski... Govorila je da će na putovanje koje je dobila povesti godinu dana starijeg brata, za koga je tvrdila da je lepši od nje. Smejući se, pričala je da će na Sejšele, gde se 1997. održavao izbor za Mis sveta, poneti plišanog medu Tedija s kojim još uvek spava. 

Nekoliko meseci nakon što je proglašena najlepšom Jugoslovenkom počela je da vodi emisiju „Euro Pink“, mada je sve vreme isticala da sluša sasvim drugu vrstu muzike. Govorila je čak da bi volela da se otisne u muzičke vode, međutim, žanr koji je u to vreme bio popularan nije joj odgovarao. Probala je da upiše glumu, ali je bila „prva ispod crte“, a zbog nedostatka upornosti nije pokušala ponovo. Brzo je odustala i od manekenstva. Posle nekoliko revija rekla je da joj urođena stidljivost ne dozvoljava da oskudno obučena šeta pistom.

Bila je mis Jugoslavije - Udala se za ljubav svog života iako im niko nije predviđao zajedničku budućnost

Instagram

 

 

 

U Italiji je upoznala Armanda Asantea, čuvenog holivudskog glumca. Slušao ju je dok je pričala viceve i u pozadini umirao od smeha. Preporučio joj je da ode u Ameriku na studije glume. Nije ga poslušala.

Tamara Šaponjić, rođena Pančevka, koja je osvajala netipičnim stavom za misice i prelepim zelenim očima, nije dugo radila ni kao voditeljka, a njen izlazak iz „sveta poznatih“ bio je definitivan. Zaljubila se u mladića iz rodnog grada, 2014. postala je mama, da bi se tek u avgustu 2019. udala. Budući da su ona i njen izabranik pre tog dana godinama bili u vezi, prijatelji su im, uz najlepše želje, šaljivo poručivali – nek' traje uprkos „papiru“. 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti