Dva meseca pred rođendan Dejan Petrović doživeo veliku porodičnu tragediju: Sruši ti se ceo svet

Dva meseca pred rođendan Dejan Petrović doživeo veliku porodičnu tragediju: Sruši ti se ceo svet

Autor: | 07/05/2021

0

Dejan Petrović - porodična tragedija promenila je sve 

Ma koliko ga život lomio i dovodio pred brojna životna iskušenja, Dejan Petrović hrabrim koracima korača napred. Pre tačno četiri godine vraćajući se u svoje rodno Užice, zaspao je u kolima i doživeo saobraćajnu nesreću iz koje je pukom srećom ostao nepovređen i živ. Porodica mu daje najveću snagu da opstane, a od svojih tinjedžerskih dana bol se zauvek vezala za njegovo srce. 

Pročitajte: Ćerka Dejana Petrovića briljirala na takmičenju modela u Kini (foto)

 

 

Naime, gostujući u emisiji "Šok tok" Dejan se prisetio velike porodične tragedije koja je zauvek obeležila njegov život. Samo dva meseca pred 15. rođendan, naš najuspešniji trubač ostao je bez oca koji je u tom trenutku imao samo 39 godina. Dejan i njegov brat Darko nastavili su da žive sa majkom, babom, dedom, pradedom i prababom.

 

- Sruši ti se ceo svet. Sruši ti se ličnost koju si u životu gledao kao tvog idola, ličnost koja je bila tvoj vođa, osoba kakva si ti želeo da budeš kada porasteš. Roditelj, kada god da ti umre i koliko god godina da ima, a mislim da je moj imao jako malo - samo 39 godina kada je umro, svakom čoveku je teško, a kamoli detetu -  sa bolom u glasu je ispričao i Dejan i dodao: 

Pročitajte: Spektakularni koncert Dejana Petrovića u Guči - Svirao u slavu života, nakon traumatičnog događaja

ATA Images

 

-  Svaku nagradu koju sam osvojio u Guči, svaki uspeh, svaku neku nedoumicu koju sam imao, šta uraditi i kako, falio mi je. Ali naravno, najviše je falio na porodičnim veseljima, kada smo se brat i ja ženili, dobili decu. Nema slavlja da ja ili većina rodbine nije pustila suzu, setimo ga se uvek kroz neku pesmu.

Dejan Petrović, uz veliku podršku brata Darka, uspeo je da izgradi svoj život, osnuje divnu porodicu, verujući da je njegov otac, gde god sada bio, i te kako ponosan na njega. 

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin