Razvod od 123 milijarde dolara: Posle 27 godina braka rastaju se Bil i Melinda Gejts

Razvod od 123 milijarde dolara: Posle 27 godina braka rastaju se Bil i Melinda Gejts

04/05/2021

0

Razvodi se Bil Gejts - vest je koja je odjeknula planetom

Na pomolu je još jedan u nizu najskupljih razvoda na svetu, ako ne i najskuplji. Osnivač kompanije Majkrosoft, Bil Gejts, saopštio je da se razvodi od supruge Melinde posle 27 godina braka.

Vest je objavio na svom zvaničnom nalogu na Tviteru:

Pročitajte: Bil Gejts priznao - Ne zaslužujem svoje bogatstvo

- Posle mnogo razmišljanja i velikog rada na našoj vezi, doneli smo odluku da okončamo brak. U ovih 27 godina podigli smo troje sjajne dece i osnovali fondaciju koja širom sveta pomaže ljudima da žive bolje. I dalje verujemo u tu misiju i nastavićemo da radimo zajedno, ali ne verujemo da možemo da se razvijamo kao par u narednoj fazi našeg života. Molimo za malo prostora, privatnosti i razmevanja za našu porodicu u trenucima dok pokušavamo da zaplovimo kroz ovaj novi život.

Za samo 15 minuta objava je dobila preko deset hiljada lajkova i šerovana je oko pet hiljada puta.

Pročitajte: Džef i Mekenzi Bezos - Kako je supruga najbogatijeg čoveka otkrila prevaru

Melinda, rođena pre 56 godina u Dalasu, diplomirala je računarsku tehniku, a magistrirala ekonomiju. Tokom rada u „Majkrosoftu“ upoznala se sa Bilom Gejtsom, za koga se venčala 1994. na privatnoj ceremoniji na Havajima. Imaju ćerke Fibi i Dženifer i sina Rorija.

Pročitajte: Ćerka Bila Gejtsa - Iskoristiću svoje privilegije da svet učinim boljim mestom za život

Bil Gejts, tehnički mogul, bio je najbogatiji čovek na planeti dok na scenu nije stupio Džef Bezos i preoteo mu titulu. Prošle godine, njegovo bogatstvo procenjeno je na 123 milijarde dolara.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti